大家約私片價錢開幾多?

Ching , 可以分享下嗎,我搵左俄妹私約好耐都得個吉,有她聯絡方式嗎?例如WeChat , thx so much
hkmon 發表於 2019-1-12 22:16
回復 sawatdee ##6 的帖子

囡囡約我新年去佢度

Ching Ching , 可以pm 俄妹聯繫方式嗎
回復 kawai564721 ##61 的帖子

邊個場俄妹先
hkmon 發表於 2019-1-20 06:50
回復 kawai564721 ##61 的帖子

邊個場俄妹先

都可以,岩眼緣就ok .
hkmon 發表於 2019-1-12 10:25
十年前D女開3-4千
噙日又有個問我放工後4千制唔制
之前約過架妹佢嗌成萬

私片我一定唔會比得多,會跟公司價高少少或一樣,因為
1) 太高不值。
2) 可能要另租酒店,打重皮費。
3) 若去她家,環境差很多,唔會有好靚裝修影響心情。
4) 我通常和囡囡有一定溝通,覺得佢我都有feel ,所以唔應 當曬我係客,咁價錢當然不能完全收客價,唔係我會冇mood。
多謝師兄分享經驗
Lawrence王子 發表於 2019-1-20 11:59
私片我一定唔會比得多,會跟公司價高少少或一樣,因為
1) 太高不值。
2) 可能要另租酒店,打重皮費。

......我好奇问下.......師兄的思維......有成功约到囡囡私片嗎....
回復 hkmon ##1 的帖子

我約過D1的中國一般女,她開口5千,我給了4千過夜
sawatdee 發表於 2019-1-20 17:35
......我好奇问下.......師兄的思維......有成功约到囡囡私片嗎....

當然有啦,現成就有件困獸鬥噶嘛。。。

雖然唔多,但都有女女係享受型噶,羅倫斯係型男,有機噶。。。
sawatdee 發表於 2019-1-20 17:35

有,用d心思,對佢好d,玩到慶,就會有機會,因為佢都想再有下次高潮!
magic9656 發表於 2019-1-20 17:53
回復 hkmon ##1 的帖子

我約過D1的中國一般女,她開口5千,我給了4千過夜

我都係嫌貴咗d,3000差不多。以下係我一兩年前私片囡
阿力達 發表於 2019-1-20 18:35
當然有啦,現成就有件困獸鬥噶嘛。。。

雖然唔多,但都有女女係享受型噶,羅倫斯係型男,有機噶。。。

力達兄真識講笑!
Lawrence王子 發表於 2019-1-20 21:02
有,用d心思,對佢好d,玩到慶,就會有機會,因為佢都想再有下次高潮!

......高潮迭起.....劲呀师兄...
Lawrence王子 發表於 2019-1-20 21:18
我都係嫌貴咗d,3000差不多。以下係我一兩年前私片囡

OK wor. Lucky guy.
2000到3000吧,太贵不值
酷新丁 發表於 2019-1-21 08:36
OK wor. Lucky guy.

呢個都幾聽話,最鍾意佢有條幼腰。都私片過4,5 次,仲帶我去黑沙灣沙灘 玩看海的日子。不過美中不足係打假波,又好黐身成日有空wechat 我, 最後都要郁咗佢。
Lawrence王子 發表於 2019-1-21 10:46
呢個都幾聽話,最鍾意佢有條幼腰。都私片過4,5 次,仲帶我去黑沙灣沙灘 玩看海的日子。不過美中不足係打假波,又好黐身成日有空wechat 我, 最後都要郁咗佢。

V7都唔緊要,最衰係語音通話或視頻通話,成家人響側邊,你接定唔接?呢啲一定要郁。。。
阿力達 發表於 2019-1-21 11:34
V7都唔緊要,最衰係語音通話或視頻通話,成家人響側邊,你接定唔接?呢啲一定要郁。。。

就係!我一向已經較震機,就係怕呢啲,但震機都死,唯有果時最後係無聲無震,自己得閒至睇下有冇電話或訊息。😅
有試過用wechat約酒店囡囡(有幫襯過攞左wechat),唔係諗住私片,點知原來囡囡想約我上佢房飲酒吹水,同公司講兩點就收工,咁維有買D啤酒小食上去,飲到醉醉地變私片,之後佢黎過幾次開工都有搵我陪飲酒,順便開波。可能大家啱傾合眼緣。
mrbigman 發表於 2019-1-31 21:21
有試過用wechat約酒店囡囡(有幫襯過攞左wechat),唔係諗住私片,點知原來囡囡想約我上佢房飲酒吹水,同公 ...

正!最正係呢啲。有曬情趣!
我都係上年遇到個雲南妹。佢都覺得我係好客,來過幾次都有叫我去佢公司扑野。其實佢係想我去廣州陪佢 私下玩幾日,不過我有老虎,未能行得開。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 12:39