[賽後報告] 南定鳩遊.... 戇dog dog (多相)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

做足豬料搜集,河內叫完gai goi之後,鳩遊南定。
河內k網: 地獄天堂.... 又折返人間
一年前去過圖山,都係果d快餐,轉下場求轉g運
《下集》那一夜涂山, 她認定我是殺父仇人 +後記 MEN SPA

[交通]
河內還劍湖叫grab car,去甲八巴士總站ben xe giap bat,車程半小時有多,因為塞車。站內找到往南定nam dinh售票counter, 65k盾,同counter講去南定big C, 個半小時, 跟車通知我落車。

沿下車大路直行右轉到big C正門,停車場外有小巴站
見到往Quat Lam(1號同埋10號)及Thing Long(2號)海灘小巴,開車後售票員收錢,分段收費搭到總站30k盾,沿途上落客,送貨,司機及售票員買餸,個半小時先到Quat Lam海灘,天都開始黑

[醫肚]
落車處有海鮮市場,路口左轉行到尾入住Minh Thu 2酒店
250k盾一晚,衛生麻麻,房內地下潮濕,浴室得一條毛巾,仲唔多乾爽 ,第二晚轉酒店。
酒店出門口轉右已是(側面)海邊,南定唔同圖山,所有炮房位處海邊第一排,扮海鮮餐廳,但冇魚缸,枱冇筷子筒,得茶壺同杯,客人行過雞婆(如果有女開工)會向你招手,坐門前飲杯茶

佢就叫女出來或call電單車送女來,現時冬天+年晚收爐,行過冇乜人理我,所以食飯先。返大街十字路口海鮮餐廳,叫左半kilo蝦,225k盾(80蚊港紙),叫bbq佢比左香茅白焯,味道麻麻,肉質偏硬,送下啤酒又一餐。

[搵女]
飽暖思淫慾,大路直出(正面)海邊,全部都係炮房餐廳,都係好少營業,入左3檔,呢間23號有幾件小妹(招牌大大隻字寫門牌號碼)
揀左件長髮大波有笑容,入房衛生麻麻,冇熱水,冇毛巾,囡女唔沖涼,我自己沖洗3點,自備Temple紙巾抹乾,囡女除衫彈出一對大波,越妹唯一可取係廟細燈籠大,一手揸唔晒,而且波波漲卜卜十分彈手。服務照舊....係冇服務,冇吹簫,冇賴lin, 佢用手幫我打硬即上套,換左3個體位出左。完事出去比200k雞婆,50k囡女小費佢好開心。咁嘅服務都有傻佬比小費,一定開心啦。我投資少少,計劃明晚翻食或食用同店其他囡女,希望有番d服務。

第二日轉酒店Minh Hanh 3,300k盾,酒店偏舊,房大d, 近中路十字路口,同埋正面海邊,條街都旺d。
20190113_100236.jpg 20190113_121351.jpg
今次南定鳩遊,好過上次圖山,但季節問題,女非常少。快餐食過就算,山長水遠,應該唔會再來。

[之後補相]
河內酒店 massage已沒營業, 多家都如是,關門大吉

側面海邊炮房餐廳

十字路口雜貨店旁餐廳,越式蒸餾咖啡早餐,南定一個休閒嘅上午。

炮房餐廳盡頭是椰青檔,偷得浮生,吹著風,看著海....

南定不下十個karaoke招牌,上圖果個響海邊入一條街欄住成條路,有d附設響酒店己已無營業,我第一晚住果間都有個karaoke舊招牌。

下圖係酒店對面卡拉ok, 另一間酒店附卡拉ok, 但裝修緊未開業。
回復 roadpeople ##1 的帖子

謝謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享。南定看落冷冷清清的

總括多女嗎??

應該係夏天左右時間去,求高人指點應幾月去比較好

師兄我是編地圖的小弟,想借用師兄的本文裡相片放在地圖裡,
不知是否方便?  Many Thanks
地圖入口:  http://2cum.in

PS:原先越南地圖的相片是齊全的,後來因為地圖被Google封鎖,
        重建後就缺圖缺的很厲害,加上最近很少去越南......

ilovejapangirl 發表於 2019-1-13 20:14
師兄我是編地圖的小弟,想借用師兄的本文裡相片放在地圖裡,
不知是否方便?  Many Thanks
地圖入口:  http ...

歡迎之至

我係大神所編地圖之忠實用家

炮金包唔包房費??

roadpeople 發表於 2019-1-13 20:50
歡迎之至

我係大神所編地圖之忠實用家

謝謝師兄~  已 Update 好了  ;-)

南定看起來冷冷清清,不過還是很想去一看看,
畢竟是和圖山不一樣的體驗!

邵維忠 發表於 2019-1-13 21:30
炮金包唔包房費??

房費? 等如大六羅湖向西d快餐
熱水又冇,毛巾床單唔會換
仲夠膽收房費

200k全包,本地人一定唔使呢個價

多謝師兄

cannoSZO 發表於 2019-1-14 00:06
南定看起來冷冷清清,不過還是很想去一看看,
畢竟是和圖山不一樣的體驗!

夏天來會多d女

畢竟有超過100檔快餐,massage都可能開番
人多可去karaoke

南定大過圖山好多,酒店都較企理(只限外觀,內部十分麻麻),規模亦較大

榮市蘿莉村會唔會好啲

师兄,我知道你1是边位啦,我今晚在50号档口见到你,斯文老师样对吗,我是那个穿红色t shirt那位,这里是不好玩,我明天转场海防市了,这里推介112档 一位学跳舞的,瘦高,干净,打扮像大学生,服务好,另个叫hang可能也是112档,服务也好,但袜子有味道,叫他洗脚,另外,我都背包自带毛巾纸巾

师兄吃完晚饭可去neko tea喝芒果汁好饮,老板娘我觉得比这些小妹还漂亮,问过他是单身25岁,暑假会去广州打工,师兄可抠女他,man hanh2都是霉味,换吧,推介bieng dong,单兵最适合,302海景房可以,午晚餐50K菜可以,我住了2晚

可惜没打招呼,记得来了个戴帽子的,你没要,我本来想要,女女跑了,哈哈
我会在海防待4天,明天中午吃完大排档pho我就坐小巴,师兄如果转海防可we切我

回復 mr_serve_on ##17 的帖子

謝謝師兄分享
感恩感恩

我已经走了3个晚上8点~10点来回走还骑单车,这里的漂亮女孩是不接外地人的,问了10几人都不接,我下午在50号,旁边1位本地亮仔像大学生,够帅,够潮,来做他的2个都是小小亮妹,可惜不是我