[國際要聞] 謝倫伯格曾在本國2次販毒入獄 法官感言竟一語成讖

原來5毛狗眼中特首是漢奸狗!

林鄭月娥去信杜特爾特 關注4港人涉藏毒判囚終身案
2019-01-03 HKT 10:43

特首辦證實,行政長官林鄭月娥已去信菲律賓總統杜特爾特,關注4名港人在菲律賓被指藏毒被判終身監禁的案件。

協助4人的立法會議員涂謹申表示,4名港人的家人對此感到欣慰,涂謹申希望特首和中央政府繼續密切關注案件的進展,為4人爭取公平審訊。

4人的代表律師於上周五已正式入稟當地法庭,要求覆核裁決。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Sichuanman ##20 的帖子

Sickoldman, 何謂漢奸狗 ?

artlo 發表於 2019-1-17 11:51
回復 Sichuanman ##20 的帖子

Sickoldman, 何謂漢奸狗 ?

有狗吠佢又吠, 此乃狗的特吠, 師兄問隻狗點解吠? 隻狗自己都唔知!

回復 kinsoncc ##23 的帖子

師兄好野, 佢又俾你插中个死穴, 相信佢都只会吧無言.

用手機回應 artlo #22 的帖子

漢奸狗公然撐毒犯,呢個世界無得救

回復 Sichuanman ##25 的帖子

Sickoldman, 你講緊边个係漢奸狗公然撐毒犯 ?

artlo 發表於 2019-1-17 13:12
回復 Sichuanman ##25 的帖子

Sickoldman, 你講緊边个係漢奸狗公然撐毒犯 ?

好明顯佢吠777啦,呢d叫養5毛狗,咬心口!

用手機回應 kinsoncc #23 的帖子

中國擺出復仇姿態,
正正係想孟晚舟事件繼續發酵,
加國舐美舐到咁出面,
無理由唔宣揚耐 D 遠 D 深 D,
等所有加國人知道,
自己政府係幾隻咁忠心嘅一隻狗,
聽晒老尾話...

Sichuanman 發表於 2019-1-17 13:18
用手機回應 kinsoncc #23 的帖子

中國擺出復仇姿態,

咁777去信菲律賓關注4名港毒犯呢?

用手機回應 artlo #26 的帖子

一出貼,有人唔做,係要對號入座來吠!

回復 kinsoncc ##27 的帖子

哦, 咁佢都算有翻的正義感, 雖然冇乜人性.

artlo 發表於 2019-1-17 13:21
回復 kinsoncc ##27 的帖子

哦, 咁佢都算有翻的正義感, 雖然冇乜人性.

做得5毛狗仲何來人性?

晚舟引渡日
伯格處死時
見微應知著
莫謂言不預

回復 Sichuanman ##33 的帖子

咦, 咦, 便秘有工, 上晒腦喎.

op1b 發表於 2019-1-17 09:46
建議師兄, 深入了解咗事情, 先發帖啦...
唔好只係為發帖而發帖

老兄勁,從中國出口毒品,在中國是不犯法?
請老兄不要盲撐毒犯,唔怪得俾其他網兄笑你!

【星島日報報道】加拿大人謝倫伯格在中國因販毒罪被判死刑,加拿大外長方慧蘭周二(十五日)公開表示,希望中方寬大處理,免去謝倫伯格的死刑。澳洲代理外長也就此聲明稱,謝倫伯格案不適用死刑,中方不應如此快速斷案。華春瑩回應表示,中國一點也不擔心國際社會的反對聲音,「加拿大的盟友用十個手指頭都可以數得出來,它們根本代表不了國際社會。」她還表示:「我覺得非常奇怪,這跟澳洲有任何關係嗎?」

powertvb 發表於 2019-1-17 13:46
老兄勁,從中國出口毒品,在中國是不犯法?
請老兄不要盲撐毒犯,唔怪得俾其他網兄笑你!

你再睇多次你貼第一張圖寫咩..
你再睇我同你講咩 !!!
我有講"從中國出口毒品,在中國是不犯法?"咩 ???

我講緊"中國人對1840年後飽受毒品危害記憶猶新、不允許任何國家毒販 戕害中國人生命"
你明唔明, 如果由中國人制造, 運出外國比洋人食, 又點" 戕害中國人生命"

依家制毒販毒係中方, 而買方係西方, 你又明唔明呢 ???

再講, 你又引用返我邊句係撐中方又或者西方毒犯呢 ???

powertvb 發表於 2019-1-15 21:07
如果攞二百幾斤冰毒黎屈佢,就真係抵死啦!

用吓腦啦.... 係內地生產角度, 搞到咁少, 好難得嫁.

你返大陸去買原材料, 買一斤半斤化工原料睇吓

補充內容 (2019-1-17 14:37):
化工產品, 成件攞無得散買嫁....

謝倫伯格原本想將222公斤的冰從大連走私到澳洲
依家佢被中國海關拉左,令澳洲人民冇冰食 !
澳洲當然出聽喇。

Sichuanman 發表於 2019-1-18 10:26
謝倫伯格原本想將222公斤的冰從大連走私到澳洲
依家佢被中國海關拉左,令澳洲人民冇冰食 !
澳洲當然出聽喇。

道友當然幫毒犯說瘋話