[食家報告] BMT之旅

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先係到多謝4台咁多位師兄的報告同埋2位大神streetscan,ilovejapangirl的資訊我先成行.
小弟都係第一次係到出帖描述得唔係咁好既話唔好見怪.
呢次我係去宣陵的blue moon time因為dount呢D多P既我唔係太岩,因為小弟都比較怕羞,而BMT就係1對1既.
去之前W7果到既BABASAN MR.KIM會比較好佢應該係果到唯一個識講中文的經理,你地可以PM佢4台既AC叫小淘氣,去到之後KIM生好好招呼仲會問你想要既女女有咩要求,我就同佢講要身材好後生既,之後KIM生仲問我要唔要水床,我就梗係打死都話要啦難得黎到韓國食韓妹冇理由唔試下既,之後講好晒野之後俾埋禮金後就叫我去沖涼呢D啦,過程同返大陸桑拿冇分別.沖完之後就帶我上LIFT去到房之後入去就見到我果晚既妹妹.
妹妹唔係好高應該162到不過身材唔係講少好撚大(我估應該有D到)見到果時我隻眼就離唔開佢心口位置,妹妹好細心咁幫我除衫之後就去準備水床,上到水床呀妹妹好細心咁幫我洗身之後佢開始油果下我以為自己去左日本咁,妹妹係我背隻到好勤力係到波推有D招式我都未試過好爽,之後轉身繼續啦妹妹個小咀由我上身去到下身再到我支炮到雪雪聲咁,嘩爽到呢之後妹妹幫我吹奏緊既時係黎個轉身佢個小妹妹就係我眼前咁我都梗係唔輸蝕啦我都使出我既舌功佢有佢吹我有我係到奶之後就繼續水床既行程.上到床之後妹妹又一輪吹奏之後上套,先黎個女上佢一路騎我就一路用2隻手係咁係到玩佢對不停係到搖既巨彈,之後轉位黎個男上試下考車牌妹妹竟然唔拒絕就一路車著黎做最後再轉推車冇幾耐就唔忍啦開行TURBO推爆佢.之後大家休息我同妹妹就不停咁用電話係到傾計冇幾耐就夠鍾就離開完成我呢次既旅程.差D唔計得講我係揀60分鐘果個就23W.
支持師兄報告, 多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

很詳盡報告!

多謝師兄分享

your Chinese is too good !  Thanks.

下回去首爾下定要試吓......

多谢师兄分享

多谢师兄分享

謝謝師兄分享,看來經理可以用中文溝通下還是不錯滴~

回復 ericfong ##4 的帖子

這間未去過.有機會要去試試

回復 xiuyu ##1 的帖子

谢谢 哥哥

有經理識中文會好好多

多謝師兄分享

回復 tokit ##12 的帖子

谢谢 哥哥 要是 来 韩国的话 随时 联系 小弟

回復 Tokaj ##6 的帖子

随时 访问 找小弟

師兄和您確認下,你說的水床服務是下圖這種「泡泡浴/泰浴」的氣墊床嗎 ?

潤滑的部份是用泰式的泡沫、還是日式的水性潤滑液、還是嬰兒油?

Thanks~

回復 ilovejapangirl ##16 的帖子

唔係呢隻

看到開Turbo這個詞真的好讓人興奮。

thx for sharing

回復 xiuyu ##1 的帖子

谢谢哥哥的 详细反问记~