[民生話題] 逾10學生霸枱打機 興奮狂爆粗 食客斥煩擾 E-mail 此主題給朋友

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

逾10學生霸枱打機 興奮狂爆粗 食客斥煩擾 E-mail 此主題給朋友

據Facebook群組「Tai Po 大埔」的貼文表示,周三(16日)約中午時分,有約10名身穿中學校服的男學生分佔2枱,手持電話正在打機。發貼者指他們枱上還放着早餐,「即係佢哋至少霸咗喺度2個鐘」。

「食完嘢坐陣玩一陣傾吓偈唔係問題…佢哋仲要喺度大聲叫囂,粗口橫飛,咩人都唔肯讓,你有你等佢有佢打,成間網吧咁」。從其影片可見,學生哥玩得正緊張之時,不時以普通話驚呼︰「我X你媽的」、「我X」。

有在場食客大感不滿,直認「睇唔過眼」,希望「佢哋學校好好管教吓學生」。

有網民推斷︰「考試放早,咪約埋一齊打機囉」、「唔溫書,去打機」、「聽日肯定會有人反映,有好戲睇」。有人亦慨嘆:「我到底係咪自己過咗關唔知」、「仲有補習阿sir霸兩三張枱同學生補習」。

香港青少年很喜歡屌人老母! 真係屌到就話你叻!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0117_00822_001.html
邊間學校㗎
回覆 讚好 不讚 使用道具

垃圾學生,讀屎片。

讀屎片學生