[唱K-GF] 油麻地 新場 探險

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說 一個夜晚 榕樹頭 同朋友食完飯 就各散東西
我就 行上海街 落旺角 途中 就見到個 新燈箱 新名號[之前叫 新星,煌朝,星座....等等。]
心諗 會不會是 新瓶舊酒 本著探險精神 上去望望
入到房 開介紹檯 話大約五百幾一個鐘 15分鐘會問檯
叫左d免費啤酒 介紹檯 頭Round 坐女 硬食
目測 卅十多歲中女的肥 未算太差 也不見好到那里
15分鐘 真係準時問檯 轉 又一個卅十多歲中女的肥
不過呢個 風韻猶存 識招呼 話呢個場 開張一個月左右
人手 囡囡 唔多 叫我不要見怪 話入緊人 服務員接待員都無個
要個亞毛 拎酒入泥  新場新裝修 梳化好新淨 大電視 
坐左成粒鐘 都無問檯 心諗應該無女換 所以直接叫埋單
結論 就係 呢個場 人手不足之下 開張 好奇怪
1set啤酒幾銀?
回覆 讚好 不讚 使用道具

如果有返以前煌朝既質素就好,可惜往事只能回味

不過真係難得肯落本裝修,仲好記得煌朝果陣,個場似火災現場咁殘

終於有Ching報告, 感謝!

有乜好嘢?

聽講咖哩哥座鎮

多谢报告

艾沙后 發表於 2019-1-18 10:34
如果有返以前煌朝既質素就好,可惜往事只能回味

不過真係難得肯落本裝修,仲好記得煌朝果陣,個場似火災現場咁殘

往事 真只能回味 煌朝.果期行靚妹多
呢果 似係行 熟女多 唔多岩我口味
我就係奇怪在 肯落本裝修 但人手又咁缺

異骨邪神 發表於 2019-1-18 12:39
垃圾埸一間!各位師兄唔好再送錢俾人使

有幾垃圾先?!
你唔講d經歴 出來分享
好難 認同 你 

係乜嘢形式㗎係唔係 就地正法場

無為居士 發表於 2019-1-18 15:12
係乜嘢形式㗎係唔係 就地正法場

C-hing 你唔識 睇報告內容 ?!
唔岩口味 你仲有興趣 就地正法 咩 ?!
新場落地 介臺上去 邊有得 就地正法
醒水d啦

多謝師兄分享。

Ginga_S 發表於 2019-1-18 14:50
往事 真只能回味 煌朝.果期行靚妹多
呢果 似係行 熟女多 唔多岩我口味
我就係奇怪在 肯落本裝修 但人手又咁缺

我都發現一個怪現象,旺角其實有好多細既扒場,好肯落本裝修,偉華大廈有兩三間個硬件刀唔差,金麗宮試過去冒險,硬件同d女啱啱相反,算新淨,呢排四台好多鱔稿高官樓上果兩間,睇相又似幾四正,反而四樓就殘殘地

莫非d老細真係以為有人跳舞係因為硬件?🤔

回復 Ginga_S ##1 的帖子

每日有十零個換兩條女走嘅客都夠皮費😂😂🤣🤣

Cwchuk 發表於 2019-1-18 11:15
聽講咖哩哥座鎮

又關佢事? 多原化發展

艾沙后 發表於 2019-1-18 17:14
我都發現一個怪現象,旺角其實有好多細既扒場,好肯落本裝修,偉華大廈有兩三間個硬件刀唔差,金麗宮試過 ...

咁人地開得呢D場都有背景既~ dirty money來 clean返出去~ 好平常姐~ 你睇向生搞電影都係表表者啦~ 咪又係咁做

老點 發表於 2019-1-18 17:28
咁人地開得呢D場都有背景既~ dirty money來 clean返出去~ 好平常姐~ 你睇向生搞電影都係表表者啦~ 咪又係咁做

你講既又有道理既,唔係真係好難解釋釋👍

艾沙后 發表於 2019-1-18 18:00
你講既又有道理既,唔係真係好難解釋釋👍

裝修公司都係自己圍內既~ 你明架啦 酒樓一銀樣