[西南地區] 西安。。。。洗浴中心

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

北京紮左三日無食G .终於按摩店開左一Q .睇西安的大雁塔.古城牆.鐘鼓樓.都係外观.買埋翌晚卧鋪火車去長沙.好能凍返酒店嗮.翌早.退房將行李放酒店.輕裝參加兵馬俑一日遊. IMG_20190120_094338.jpg IMG_20190120_094318.jpg IMG_20190120_094256.jpg 直到黄昏火車站散团
食過晚飯.夜車十一点幾.入去歌城(卡拉O K )望下.尚係大廳点歌.牆边卡座.一支公.走人.
揀间细场洗浴中心.沖完涼換埋衫.大廳坐話足浴件十九埋黎sell上房玩先.介绍上房玩完足浴只收卅元.吹做一Q208,两Q 358先做一次.然後做服務再做多次.
做冰火快飧.上樓.就咁埋囡休息室得四件望落都係C9仔,平價细場係咁,㨂件入房.的房好能细.同正场按摩房差不多.
件C9入房.先除清再幫我宽衣.即用毛巾抹鸠. IMG_20190119_083616.jpg 再上床吹加波夾腸幾下. IMG_20190119_084520.jpg 就笠膠上位. IMG_20190119_084631.jpg 再轉男上交货. IMG_20190119_084918.jpg 除套.抹能.一起穿衣.落返大堂.整件按腳.休息到差不多時間回酒店取行李搭夜卧鋪車到長沙

淫遊2010年,真實遊踪,當然有半点虛言
照片全插圖

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

chuchucatcat 發表於 2019-1-20 10:00
北京紮左三日無食G .终於按摩店開左一Q .睇西安的大雁塔.古城牆.鐘鼓樓.都係外观.買埋翌晚卧鋪火車 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你听到的"吧嗒吧嗒地吃出声和打嗝声",正是吃的文化
周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!
周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!
又18年,當年全國任做,頁係一樂也。
當年嗰啲一日遊,亞伯好鐘意午餐加餸全枱些牙,有時食到好野
chuchucatcat 發表於 2019-1-20 10:00
北京紮左三日無食G .终於按摩店開左一Q .睇西安的大雁塔.古城牆.鐘鼓樓.都係外观.買埋翌晚卧鋪火車 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

zhumuo 發表於 2019-1-21 16:36
當年嗰啲一日遊,亞伯好鐘意午餐加餸全枱些牙,有時食到好野。

珠海.深圳的一日遊.個的H K 阿伯
大陸客都有.當年住德天瀑布.同一個北京家庭.他們聽不明我們煲冬瓜.最後英語交談.中國人.唉!

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

[
,

條7又7粉屍老作摸摸舞可即埸打飛机.正殺頭生意
三條入場费.唔好話條粉屍作買一送二.仲可以網上搶免费票.
五十客.五十囡.俾足錢入场都係三千
但要黑燈要五十卡座.又舞池
黑廳冇招呼.酒水.阻人摸閪濕九
七六今時今日三千真係好能大
大的包房都1998
X你老作貓閪濕鸠仔分身粉屍/size]

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

sexhunter777 發表於 2019-1-21 04:14
齊齊要求141管理員將周七七 ...

件北嫂仔,OK喇,除3見著鲜红內衣套,好,34堅挺中波,濃密髪菜厚唇生仔鲍,先入浴.啜蓮的,跟住,囡坐厕疴尿

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-1-20 23:20

重好意思再開分身搞事,

周兄自稱六十幾

己有医療券買雄起

佢自稱唔怕死

但又唔捨得死

大能把錢

飲食多又痛風

屌閪

用雄起

偉仔一星期一次

勁豹一個月一次

真係馬上風正快樂死

好,定好過恨屌閪恨能死

76老作打飛机自虐死啦
chuchucatcat 發表於 2019-1-27 15:10
周兄自稱六十幾

己有医療券買雄起

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-1-20 23:20

重好意思再開分身搞事,

ManU 發表於 2019-1-27 11:29

重好意思再開分身搞事,

周兄自稱六十幾

己有医療券買雄起

佢自稱唔怕死

但又唔捨得死

大能把錢

飲食多又痛風

屌閪

用雄起

偉仔一星期一次

勁豹一個月一次

真係馬上風正快樂死

好,定好過恨屌閪恨能死

76老作打飛机自虐死啦
chuchucatcat 發表於 2019-1-28 09:16
ManU 發表於 2019-1-27 11:29

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

,

條7又7粉屍老作摸摸舞可即埸打飛机.正殺頭生意
三條入場费.唔好話條粉屍作買一送二.仲可以網上搶免费票.
五十客.五十囡.俾足錢入场都係三千
但要黑燈要五十卡座.又舞池
黑廳冇招呼.酒水.阻人摸閪濕九
七六今時今日三千真係好能大
大的包房都1998
X你老作貓閪濕鸠仔分身粉屍

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 14:10