[賽後報告] 波中之霸 ! 淫中首選!

火.. [複製鏈接]
3666 元錢 回覆本帖可獲得 141 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: 卡地亞
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26422-深水埗-一樓一-卡地亞.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚外父母話想提早同大家食(團年飯 )係就係早了小許 因為老婆的哥哥姐姐要去外遊 所以只可就一就他們提早食 這餐團年飯確又真係好豐富 飯後姐姐話要開枱打通宵喎! 我又冇份打加上今天下午又约左個客所以老婆就叫我食完回家唔好阻住佢打馬吊囉!
我走時晚上10左右又見自己在深水埗附近就順路去找找雪玲姐姐想再回味一下那口爆的滋味 點知去到佢話佢约左客冇時間 我本以為要失望回家的就在這時姐姐見一房間有客剛出來佢就走去那房之後就走回來問我佢話卡卡剛有空問我有冇興趣? 我話當然有啦! 卡卡咁出名其實我都想一試很久只可惜每次都就唔到時間 今次有幸我當然唔會錯過這大好良機啦          
樣貌: 70/100
30中至尾, 樣貌都算順眼(一雙腰果眼笑起來很可愛  ),外型好有姣勁夠晒風騷 一身粉红透視旗袍非常引人入性

身材: 75/100
肉地型(又唔算肥)一雙導彈型波波至小有35~36應有E或以上 (本人經驗我老婆是瘦底型有波但唔算大既 )而卡卡姐對大波就真係一邊都大過我老婆一對啊! 皮膚又夠白滑彈性夠確係好好摸, 佢同雪玲姐姐唔知係咪太熟的關係呢? 原來2個都係唔鍾意著底褲開工既, 卡卡姐又是拿小檸给我飲時條個件透視旗袍勁走光我又係從後成隻靚妹妹俾我睇到晒真係睇都睇到扯扯地

技術: 頭Part 85/100
真係好温柔好细心洗得好切底  刷背脊好舒服 仲會經常問我有乜想玩呀?點様你會開心D呀?真係好友善而且仲真係好好相乳添 水中蕭佢一様好吞得又好吸得(卡卡姐係温柔高技巧型同雪玲姐姐既狂野吞食型係完全唔同 ,但一様令到我好舒服好興奮2個姐姐都係高手级 )卡卡姐食到我晒我成條都係口水真係好濕好硬個種

技術: 尾Part  90/100
抹身一様全程自己唔使郁都是姐姐佢幫我抹晒真係好有皇帝feel 又來一開始先來吸啜我乳頭繼而用那雙柔軟波波加埋舌頭在我全身不停遊走 令我全身非常痕癢同快感莫非這就是傳聞中的(全身漫遊同波推 )當遊走到我兩腿之間時又再次放進口中深深的吞食 這種濕潤的温暖那種吞食的節奏又是另一種在4仔片中才能見到的情景 像我這種經驗咁淺的新手來面對這淫亂場景 我快要被溶化之際卡卡姐就爬在我身上在我耳邊輕輕對我説今天我很癢很想要啊! 你可以给我滿足嗎? )然後她就幫我套上用手將我放進去就開始不停地上下搖動 而且越搖就越急越搖就越快還捉住我雙手要我搓弄她那雙豪大的雙乳 而她自己就閉起雙眼伸出舌頭大聲呻吟下身就不停加速搖擺 看上她真是完完全全的投入去享受 而我也在卡卡姐那高潮叠起的淫聲浪語中被完全的吞噬和溶化了

環境: 70/100
地方算還可以,係浴室唔夠大但還可放到張椅给客人坐著刷背脊 ,張床好夠大房間装饰同個水草魚缸好靚

服務: 90/100
温柔用心有耐性,口技高水準重點係對超大波波渾圓好質感,乳交極品各位有機會一定要試試

總结:今次小弟一試完全如數位師兄報告所述卡卡姐真係好好相乳 ,温柔高级口技, 做愛主動異常投入 真係好一件性感尤物囡囡不愧有淫間胸器之稱 我簡直覺得是波中之霸真係好利害

有見於小弟文筆依然差劣 同經驗依舊不足   ,就請各路師繼續見諒和提點一下小弟   
小弟真心想舆大家分享Love  & Peace 的精神   
今次小弟一様會向每位回帖的師兄派發回帖奬勵$141於頭141位回帖的師兄

今次相片是我自己所影希望各位指教一下
今次之後我终於明白點解D師兄的報告相會總是又红又藍咁了

回帖獎勵 +141 元錢

Thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

身型唔錯!

回復 love2peace ##1 的帖子

卡卡好野

卡卡正

好多師兄都食過卡卡
出名服務好

thx for the sharing

好好相乳

多謝分享

做愛主動異常投入

sunnyisland 發表於 2019-1-20 12:26
卡卡當然係好野

確實唔錯

波波好大

st2046 發表於 2019-1-20 15:41

做愛主動異常投入

真係好投入

wing40342 發表於 2019-1-20 12:41

卡卡好野

對波波好好野

頂级

力王ER 發表於 2019-1-20 13:09
好多師兄都食過卡卡
出名服務好

好温柔

stevenho50 發表於 2019-1-20 13:27

thx for the sharing

好细心

卡卡姐非常引人入性

波波好彈性

師兄客氣了