[吊人發洩] 尖沙咀有檔spa真無要diu

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

叫 V咩I P , 天咩文臺道上樓嗰檔,老闆推薦邊個邊個,咁book 3點啦,佢又話2點半,咁好啦聽佢安排啦, book咗mark咗條女,講好晒,問清楚就好晒時間,老闆拍L晒心口話安排妥檔,包滿意,第日問佢,早啲上去問做唔做到,又話得得得,上到去,又話叫你等,坐喺度睇啲人行來行去,咁咩叫預約啫~~又叫你揀另一條女,不撚如間撚番劏房,撳L番鐘仔算啦,預乜撚嘢約啫!最後咪又係3點先有~ 唔介意你話未得,咁我唔上去住,但上到去原來先話無,就算上手要加鐘都咪撚叠咗我鐘吖,咁book撚咗放飛機得唔得吖!錢係要賺,但要交帶好囉,有十個客book撚咗你啲女,十個放鳩你飛機都無撚癮啦!
http://go141.com/zh/A68581-尖沙咀-水療SPA-VIPSpa.html
唔好意思都無用喇,之前都唔係咁撚樣,都已經唔係旺鐘時間都搞撚到咁!無下次

回帖獎勵 +88 元錢

無下次
Thanks for sharing
TST 有D場真係無乜家教, 乜都得得得 呃左上去就比第條女/叫你等 真係屌晒鬼
ps. 係另一間TST 場試過 直接black list

可唔可以PM我,話我知邊間,好驚再瀨嘢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 05:21