[援交女友(PTGF)] 所謂援交女友不知所謂

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見依度出現左援交女一排, 膽粗粗今日試約, 完全不知所謂./ H5 R! G+ W$ L6 R, @2 X7 Y
約11點, 12點先蒲頭, 中途問佢去到邊唔覆機, 打來態度勁差, 好似我錯咁, 係咁要我開房先想焗我硬食, 我都知今舖實賴野, 唔落搭, 佢話唔啱有第二啲女, 再問佢係咪有AGENT, 不如我直接同雞頭講, 佢又話自已一個, 前言不對後語, 見真人, 營養不良咁款, 排牙黃GUM GUM, 完全唔明咁GE質素點解收2800都仲有生存空間, 摺埋算啦, 最後俾左100車馬費打發佢走, 小頭谷住谷住, 即去老廟, 操左兩獲, CHI MA GUN, 老廟250啲貨色仲鮮過舊援交.8 q" A- e8 ]8 n6 G; ~

+ \$ P: p: _2 n8 u" w; j唉, 想當年, 1300已經係唔錯GE貨色, 試過一個1300仲著住CK 既SPORTS BRA和UNDER, 好純GE靚妹, 試過一個收1500以上近乎MODEL級別, 當然係講10幾年前, 我明通貨膨脹, 但係膨脹完都俾番啲合格GE貨色黎丫大佬...
非常同意師兄講法
回覆 讚好 不讚 使用道具

窮撚一名. |5 V5 ~5 g$ g
從未試過多過一千屌西
$ s- ]& q" ?% A" u唔講唔知啲ptgf 好搵到咁

當年千頭,而家通脹到咁嗱

黎得尼度落post 啲援交都知咩料啦

謝謝分享!

非常同意! 係呢度約過一兩個,都係又貴又唔多掂,去一仔好過

絕對同意呀…又要貴,又冇服務,冇身材

回復 cj41182004 ##1 的帖子8 T0 s# ?- m; r! S
( A- y5 o9 r2 Q5 X
Cc 宜家D價錢都幾難接受
- u/ r0 _1 m! A1 G如果外表差D我都係俾車$彈
" S$ d, ~# r! Q. [; j3 M冇謂晒$
$ m3 j0 E8 J* H( [' m& V
3 n4 A  @$ I7 ^* o1 m: O不過你今以約咗邊個?

謝謝分享!

咁都$2800? 宜家D價錢咁貴?

回復 mccy0123 ##9 的帖子
% J2 s& ^8 ]% f  _7 z
/ w1 }+ Y8 x' {, n' _. O2 r2 n我唔肯定,不過依個係一直以來不成文既規矩,好多年前已經係咁

回復 geotech ##10 的帖子
" {' P+ g' ?# M/ p% o/ \. j' G$ O
% [3 P, s& E7 @% l# d. a' I# JPm吧,費事响度開名

好在咁貴

各有各睇,唔食俾車馬 費正常,各兩即清易下台

too expensive............
) {' o! k/ g* J" G- ~, n

回復 cj41182004 ##1 的帖子
5 y  ?% A% o1 b( b  p! f2 E1 ~5 w0 ?, Y. l. I
果件野微信問完都懶得再理佢