[粗人粗語] 屌西

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以前細個...有個洞就得...

之後玩得多咗..就中意D 鮑型靚...無毛一線最好玩....又睇得咸片多..成日揾囡識潮吹...

再玩得多咗..就開始中意收陰機....

後來發覺好多女係扮收陰...一味死夾爛夾...

而家番為開始識玩嗰D比人插到開晒0既黑鮑...一來多汁..次次都流到成春袋都係...同D白汁CHI 晒係個黑鮑外面好正.....另外就係屌得夠耐佢會慢慢收緊...好温柔咁啜住你條JER 等你射比佢食咁....都射完之後好有成功感....因為覺得條囡真係比自己屌到HIGH 晒...

純吹水...

回復 slave_11111 ##1 的帖子

ching 真識食
回覆 讚好 不讚 使用道具

前排做過一條女
佢好中意做緊果陣搓佢對奶,就算唔搓佢都會自己搓
之後一邊插一邊捽佢鮑魚頭粒制
佢愈捽愈捽high之後抽搐震到條J出番嚟,之後佢訓番平要我正面插佢
愈插佢抽搐得愈勁,最後出左之後一拎番條J出嚟果下佢仲high到啲鮑汁流到成床都係

好多囡中意比人大力渣波。。有時大力到我都驚佢地仲話要大力啲。。有個中逴意比人揸住仲要向外扯。。真係好有sm feel.

仲有。。發覺啲女如果中意食你啲口水通常都係勁M女。。肛交sm 可以慢慢開弓發。。

各位師兄真識食、可否介紹啲比小第見識吓😊🙏🏻🙏🏻

回復 slave_11111 ##1 的帖子

人要進步,識得揀食

咁再吹下D 玩西心得..

通常D良家婦女中意比人大大力咁插...如果係人妻生過仔好多都中意比人用手指打開佢個西..

但係D雞就人人有D怪癖..例如有個好中意比人插住之後唔抽出嚟...但係咁用力頂入佢肚到...有個就中意比人用手指緣住佢西入面D皺紋0既坑一條條咁去摸...次次摸到四五條就高潮..有個就中意淨係入龜頭係佢陰道口打圈....打幾個圈我個龜頭就濕晒....但個就中意比人一路屌一路啜我條脷...好多中意比人一路用手指了佢屁股一路插..

反為大力插佢地覺得係自己番工...用D小技巧佢地反為覺得似做愛..

因為西係任用...同小弟通常用番食癈事DM..所以有時間慢慢試...但各住CHING 千期要鍚住同唔好夾硬嚟玩爛人地個揾食架生...

slave_11111 發表於 2019-1-31 21:17
咁再吹下D 玩西心得..

通常D良家婦女中意比人大大力咁插...如果係人妻生過仔好多都中意比人用手指打開佢個 ...

師兄真係食女無數
細佬佩服

好難睇條女咩STYLE

利害利害   感謝ching分享

我的相好喜欢捉住龟頭摩擦佢的G点,成十分钟都唔放,期間佢呼吸加速,双眼反白,事後佢話高潮左幾次

謝謝分享

多謝分享。

試多幾種唔同既西先好玩