[華中地區] 獨闖神州。。。長沙

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

初二流流.有人同老作猫個屎忽開年.令其痛快.我就鸠塞咀.含七含惯,咁打飛机唔使一日九机.有的精神同佢的分身多的大作.搞活一四一.
唔講的屌佢浪费偉哥,講返淫遊靚閪,話說係西安坐夜車到長沙,長沙剛經大風雪,去鳳凰古城高速封了,就係長沙去湖南大学, IMG_20190203_190857.jpg IMG_20190203_190920.jpg IMG_20190203_190836.jpg 岳麓山行下,玩下雪,到第二日,淫心又喜,酒店不斷有淫咭片,引得淫心大動
吃了火煱,喝了点酒,X虫上脑,就在城中村逛,看到了一個按摩鋪有幾件圍爐取暖,囡年20幾到卅,看的鸠心荡漾,問價一百,立即指件入房,一脱上衣,囡身材好,胸部有34啊,但黑乳,褪下內褲,多毛小黑閪,上床埋屌閪位劣幾下為我昂首漲鸠上套,引领插她小黑閪

不久就开始荡叫,叫声很浪,用传教士姿势,双手玩弄着她的两个波, IMG_20190206_161709.jpg 望大鸠在下满插小黑閪~囡绝对是扮high,一直浪叫不要~不要~越叫越让我忍不住,伏身用鼻子。嘴嘶磨她颈来回摩擦,狠狠的插入,顶不住囡扮浪叫:我终忍不住了,喷出万千米青射入她小黑閪的套上!gap仔上套浪叫只得三分鐘,除套走人,返酒店大洗

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

回覆 讚好 不讚 使用道具

chuchucatcat 發表於 2019-2-6 16:23
初二流流.有人同老作猫個屎忽開年.令其痛快.我就鸠塞咀.含七含惯,咁打飛机唔使一日九机.有的精神同佢 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-2-6 17:51

重好意思再開分身搞事,

初二流流.有人同老作猫個屎忽開年.令其痛快.我就鸠塞咀.含七含惯,咁打飛机唔使一日九机.有的精神同佢的分身多的大作.搞活一四一.

chuchucatcat 發表於 2019-2-6 22:11

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-2-6 23:11

重好意思再開分身搞事,

初二流流.
梗要同老作猫個屎忽開年.
令其痛快.得閒自己插肛.
咁打飛机唔使一日九机.
有的精神同佢的分身多的大作.
搞活一四一.

chuchucatcat 發表於 2019-2-6 16:23
初二流流.有人同老作猫個屎忽開年.令其痛快.我就鸠塞咀.含七含惯,咁打飛机唔使一日九机.有的精神同佢 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

床声哦声传不断 干柴烈伙好 enjoy

七爺七爺:

祝您豬年叫雞如意,賓周有力,身體健康!

jimmyhot 發表於 2019-2-8 08:34
七爺七爺:

祝您豬年叫雞如意,賓周有力,身體健康!

七爺一定多謝你
佢認
有医療券買偉哥,一定有力

chuchucatcat 發表於 2019-2-8 10:33
七爺一定多謝你
佢認
有医療券買偉哥,一定有力

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-2-6 17:50

重好意思再開分身搞事,

新春
咁打飛机唔使一日九机.
有的精神同佢的分身多的大作.
搞活一四一.

chuchucatcat 發表於 2019-2-8 18:41
新春

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

我focus緊邊個揸機

Angrykim 發表於 2019-2-10 15:37
我focus緊邊個揸機

今次在篇文尾冇寫淫照全插圖

chuchucatcat 發表於 2019-2-11 08:19
今次在篇文尾冇寫淫照全插圖

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

睇見都覺得正

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!