[吹水] 洗樓新手

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我未試過洗樓, 請教下大家經驗!
邊度有後生D既?
你地試過最多彈幾多個?

[ 邊度有後生D既 ]

不會遇到的 別帶有希望

[ 你地試過最多彈幾多個?  ]

唔啱都要有禮貌 對別人

通常一層樓 一至兩間 之後轉上或轉落另一層
唔係 撳鍾睇到啱先入㗎咩 有得彈唔彈㗎咩
酒店囡囡 都可以彈。通常第二個都收貨。
一囡 點解唔彈。彈到自己無晒引,就搵啲舊菜充饑。
睇啱先至入,入咗房就唔好彈啦。
今日有開至算啦
你唔啱就唔好入閘。一樓一的女仕也是在工作。應該尊重一下。彈什麼?你覺得伏都要比錢走人。你入左門,就要尊重!希望師兄明白。🙏🏻
入咗門唔做都要俾錢㗎。
通常唔得嘅除衫快過斬眼,搏你睇全相f𨳒都要full pay
洗楼帶多D錢,即是中伏,都可以有錢揾第二個囡囡。
後生通常都是7日鮮,可以去Tst 發x,Cwb 名山或者北角皇x大廈,至於洗樓就唔多有彈鐘,只要㩒完鐘唔啱心水或者未決定好就唔入閘就ok。以小J我的經驗係。巡左兩轉唔啱的話,儲起佢,儲夠2轉換HG1q 45分鐘吧,因為服務時間長啲易出啲,㩒鐘得半粒鐘好多時做果5,6分鐘啲囡就轉飛機手打。
你估馬檻呀?彈鐘

你喺門口睇左,啱就入唔啱就過主,入左唔做都要比錢係行規,唔係準備比囡囡報警比差佬一𢭃返你幾個鐘,就算你出得門口,你個衰樣早已錄低哂,第二日保證你個大頭同走數會變成牆紙貼哂喺各主要大場,到時全世界認得你
回復 ccccczzz ##1 的帖子

彈幾多個? 如果個個都唔啱你入唔入先?

要有記性,勿按同一間房兩次鐘
回復 ccccczzz ##1 的帖子

後生真係買小見小,陀地嘅起碼都30 起跳,
我食過2件都ok﹐
佐敦福樂10樓Local Fifi 同太子道西135號3樓楊貴妃,
有興趣試下
用手機回應 gunnershenry #15 的帖子

你去呢啲場梗係冇後生陀地啦
用手機回應 gunnershenry #15 的帖子

你去呢啲場梗係冇後生陀地啦,仲推埋呢啲老雞
回復 CRT ##17 的帖子

邊度有後生陀地啊師兄? 介紹黎得唔得?
弹锺系咩意思啊?求解惑!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 06:07