[華中地區] 獨闖神州。。淫遊風雪困長沙,三日解封到吉首

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇左老作猫閪分身含能七又七分屍初二咀咀篤幼幼 Screenshot_2019-02-09-13-29-46-450_com.android.browser.png
就剛联络到件足浴囡初八北上或者去大梅沙過夜,如果好似條含能分屍有幼幼,新年勁豹要出動,發大條能
講起幼幼,就梗懷念唐家中出令幼幼,同西村中出又醜又怪幼幼(76老作貓閪又靓又環吹侍浴,同含能分屍咀咀幼幼前後侍浴,好能好鸡運?老作乜能都得!
.講返我獨闖神州,話說 淫遊風雪困長沙,三日解封到吉首,
吉首係全州苗族自治區之市,係長沙坐直通巴又誤点,又塞車,去到吉首己近黄昏,就咁係車站附近酒店住宿,天寒地凍,當年吉首尚初發展,無乜好行,天寒地凍,最好揸蓮
娼盛時代,酒店就有按摩店即屌閪倉,揀件上房,都係啜下波, IMG_20190210_162910.jpg IMG_20190210_162817.jpg 吹下簫, IMG_20190210_163001.jpg 屌下閪,都係百二,執完晒觉,明天鳳凰古城進發
喜庆擂妇 要中出
回覆 讚好 不讚 使用道具

chuchucatcat 發表於 2019-2-11 08:17
無中出,旅行到尾站或獨闖一两天行程会到港先会玩中出,淫遊志在贺埠,今次行程去張家界按摩屌閪店中出

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.