樓主: midnighthunter

(3月15日)全新手機版141資料庫功能更新! 意見徵集( ...

火.. [複製鏈接]
midnighthunter 發表於 2019-2-12 20:20
2 {* X5 t' _' J8 d3 o& `各位師兄! 新年好事頭一浪,全新嘅手機版141正式登場,
' J: B. T$ m4 A$ f# d而家係手機上用SB就可以試用集呢個試用版,5 d& D1 M7 d0 K5 q& q! c4 {
為求可以 ...
5 s8 b5 e( w/ }$ h- C( o/ |! I: ^
上次直情在内地不能用手機上141、結果毎日名次推後了!
# Q! l: s- i( c6 ]. e* o
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 midnighthunter ##1 的帖子" M. ^* s4 k; G3 L9 A( {  D( O

6 L" H% n- z9 k7 d0 }support support

支持手機版!

试下用下,不错

支持手機版 !

支持手機版 !

支持手機板

回復 midnighthunter ##1 的帖子, v6 i- a! D. R# S" a; i
' O: ]1 m" }% p  l2 N9 l" s8 f+ I: o
支持手機版 !

回復 midnighthunter ##1 的帖子+ ~9 M8 m5 \( U4 `, V- q4 ^8 \
& M% e$ {/ w6 I2 `
支持手機版

手機版支持

回復 GIRLAV ##82 的帖子9 [% T" [& H0 ~: Z3 F; V7 Q

0 [( b4 H6 }" W, }你返大陸前係香港買咗中港兩地嘅數據咭,可以係大陸上到FACEBOOK個D,咁就可以係手機上到141,唔需要翻墻都得,但記得要係香港買嘅咭先得

回復 MCWOODY ##81 的帖子
; m+ Z3 j! {+ i7 V+ B! j' f/ q8 {7 j
6 U8 W/ Y- a; R3 [' n8 n$ v- T呢個手機版就係方便你唔駛裝APP,但有手機APP一樣嘅界面,而且可以用瀏覽器嘅"無痕"模式上,只要一關閉瀏覽器,俾人拎咗手機去睇都查唔到你嘅記錄! 高度保密!

支持手機版 !

支持手機版

midnighthunter 發表於 2019-2-12 20:20
4 T* j, O6 n2 z4 ]" O, X& l各位師兄! 新年好事頭一浪,全新嘅手機版141正式登場,# O! A% a% P: q; t" e$ ?$ d
而家係手機上用SB就可以試用集呢個試用版,
: j) g) `2 u) h7 j% O. w為求可以 ...
/ V+ Y* D% I0 b3 F
㊗️四台會員遍天下,財源滾滾來
, ]2 E" c# `6 d3 e' V: o* e( B9 q" F. v" v: W2 s3 F3 T

可以試試一下~

! ]( Z  c1 b9 O; z2 R4 \
midnighthunter 發表於 2019-2-14 15:59 ; c4 ~/ Y- N$ }) z
回復 GIRLAV ##82 的帖子/ \# _& Q2 E. Y/ ?
, W+ @8 A) U( ?6 Q+ {( L
你返大陸前係香港買咗中港兩地嘅數據咭,可以係大陸上到FACEBOOK個D,咁就可以係手機上到141,唔需要翻墻都得,但記得要係香港買嘅咭先得
5 i+ N; e# w; O, B
' [# x& b0 u+ T0 I; x+ B9 g
即是用内地Wifi用手機就不能上141?0 j! t8 w4 N% K3 j+ [
但係之前用手提電脳用内地Wifi都上到141Wo!

支持,方便左

支持全新手機版

支持手機版 方便