[指壓囡囡] 太子貝貝

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日太子見有初做新女叫貝貝返工,新年前巳有好友介紹話係好野,但返左三日又消失左,點知今日又見返,立即打電話booking 約到,提早左少少到等,見到囡囡出閘,無想像咁年輕,大約三十中,但都叫順眼唔土,有d枱型,絕對收貨

入房後正場開始,囡囡即小鳥依人,主動發車牌,係大車,先互相抽水,幫我除衫,主動錫lin,好耐冇見過初做女咁主動,我都反客為主,抽返佢水,可能新做好敏感,摩下都震晒,好有女朋友feel,好過引。

玩左一輪入去沖涼,幫弟弟落皂手法好温柔,一路洗一路車,沖乾淨後之後BM, 囡囡走肥33b波,夠推有餘,但估唔到竟然有大脾同pat pat磨棍,簡直意外驚喜,新女有此服務,一路車一路磨好正,試埋水蕭合格無齒感有吸力同錫旦旦,玩左好耐驚唔夠時間,出房再玩。

先錫背,囡囡講明只有兩味唔鑽,我無問題反正唔好,反身到前面,一路車唔停,到吹時一路摩住妹妹一路吹,囡囡好敏感震晒仲配合訓側身打開腳比我就位,(係摩妹妹唔係指插,佢話明唔鍾意),我剩機偷襲69,佢成身震好多水好似好舒服,唔知以為佢到左。正場001上套,先男上,反應真實,叫聲唔大但好聽,見佢好似到左有收音,諗住休息一下,點知佢自己坐左上嚟再搖,應該再嚟多次,反應比之前仲大,見時間差唔多後推出埋。完事後幫我清潔陪沖涼,車到夠鐘走人!囡囡話好耐無做所以好敏感好舒服,控制唔到所以係咁出水!

相頭:6.5分

身材:  8分

波路:8分

吹奏:8 分

投入度:10 分

返食: 9 分

車牌: 貴利車(請專重囡囡)

69: 有

鑽:冇

好吸引
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享