[粗人粗語] 我搵囡囡嘅經驗

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

1)第一時間,問題問清楚價錢,尤其是一樓一,九龍城衙前道9x號、新柳街1x號,明明門口貼住$400全套,到完事,就話加咗價,酒店女、高鐘女反而無呢個問題
2)大家一除衫,入咗去先啊
有d女根本想吹爆、企圖打爆咗,就收全套錢
3)明明141廣告講明/門口貼住30分鐘$400全套,未出嘢就係咁吹鐘,酒店女、高鐘女反而無呢個問題
D嘢做到足,酒店女、高鐘女,反而無呢d情況
回復 地獄公爵 ##1 的帖子

呢啲搵笨野。

1仔自己做自己賺,實係想15分鐘一個完趕走再賺下一個錢
之前做過一條女
沖涼已經係咁打我飛機
訓到床過膠吹之後keep住大大力打我飛機最後出左
個八婆罵番我轉頭話我出得快佢冇得騎上嚟之後趕我沖涼然後收我全套價之後開門要我走
點知一開門
原來條八婆有客約左仲已經企左係門口等緊所以先咁快要我出野走
回復 空幻狐 ##3 的帖子

咁要開名大力唱衰
問價是常識吧
真的易出 就出聲叫停

幸好 未遇上這些問題
但催鐘 趕時間就有幾次經驗
空幻狐 發表於 2019-2-24 14:18
1仔自己做自己賺,實係想15分鐘一個完趕走再賺下一個錢
之前做過一條女
沖涼已經係咁打我飛機

前幾日去名山仲有過相同經驗
不會再去幫襯
吹鐘真係最撚乞我憎。無錢加鐘咩而家?屌。通常小弟一畀人吹鐘就即刻唔做沖涼比錢走人。加鐘錢畀過第二條女。
用手機回應 weareafinecity #7 的帖子

唔做咪益晒條臭貨,老虎都要大力插都夠鐘
回復 地獄公爵 ##1 的帖子

nice share ching

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 12:55