[德、意、法] 冬遊FKK Shark

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次係第二次去FKK Sharks,我第一次既FKK Sharks可click下面條link看看…..
http://141hongkong.com/thread-2066222-1-1.html

因為一月尾工幹去歐洲,二月初留兩晚係法蘭克福,順便係德國過農曆新年,上次9月係Frankfurt Main Hbf坐RB火車到Darmstadt Nord北站,步行15分鐘,但今次係2月,晚上戶外氣溫得返4度又加上大風,如果係北站行15分鐘真係凍到頂唔順,鳩都縮埋,唔好喇,之前聽師兄講Darmstadt main station有免費巴士去北站,而且個站又近FKK Sharks,起碼唔使行15分鐘食西北風。

前往方法都係一樣,係Frankfurt Main Hbf坐RB火車到Darmstadt main station,到站後上樓梯向左,出到街過對面馬路,個站係麥記斜對面,巴士站亦有顯示幾時有R巴士到站,唔使擔心唔知要等幾耐~

R巴士係免費的,因為個個上車都無係第一時間搵位坐,亦唔見有duk卡機,之後坐6個站,係Daimler weg站下車,步行唔使5分鐘就見到FKK Sharks個牌
因為今次係第二次到,所以熟晒架步,由於當晚是星期三,收65Euro,亦無表演節目,亦不是星期四 (星期四只收50Euro入場費),可能有加上天寒地凍,所以男既較9月時少,看到只得10~14位男士,女既仍然可以維持到40人,今次亞洲人數連埋我只得3位,其他全部是西方人事,當晚女女質數還可以,點都可以搵到4~5件岩自己杯茶,今次入場唔好急,睇定d先,只要你一坐低,梗有女女過來,如果唔岩,就同佢講”maybe later”咁佢地都明你意思。

坐坐下見到角落頭坐左個黑妹,唉,目無表情,又無男士走埋去,更係啦,你話白妹有市場定係黑妹有市場?
跟著走去食下野先,哇,突然見到我最想要既身型同面孔,金髮瓜子面,大美人一個,而且係natural breast………再加上骨架屬於亞洲身型,怎能放過呢,……..不過……..佢好cool…….我走近佢望幾眼,但望都唔望下我,可能我唔係西方人又或者我唔夠靚仔呱 ~~

之後都係放棄,勉強走埋去就算同你去房度都唔方有好服務,食完野之後走翻去大廳度坐,當你一坐係沙化度,之後梗有女女走埋黎,我唔心急,過多一陣有一位黑髮女女走埋黎,佢其實好靚,但係今晚想食金髮女女呢~

最後都搵到件岩我杯茶既金髮女女,二十多歲,一問之下,為何她講英文好流利,原來佢係英國讀過大學,佢來自Moldova,Moldova在東歐,係羅馬尼亞同埋烏克蘭之間一個小國,咁當然唔係富有國家,而且同羅馬尼亞女女一樣無德國妹咁cool, 無咁吋,我同佢講如果我俾夠100EUR,有咩additional service呢,佢話乜都得,咁deep kiss, 69,指插,等O唔OK先~

入房後先黎個deep kiss,嘩,好在無煙味,因為係FKK裡面,10個起碼有一半以上女女都係吸煙的,最怕d女既口有煙味,之後食撻,指插,69………….女女呻吟得好緊要,跟著帶套上馬…….happy完之後大家係床度吹下水,同佢傾左好多野,佢d英文真係好掂,最後我都同佢講,希望佢係度搵多d錢兼交到學費啦,佢無催鐘,其實30分鐘都係大約,唔會有鬧鐘係度計時~

最後總結,FKK我都會再去的,但下次唔好係冬天喇,戶外太凍唔係咁好玩,離開FKK坐的士回Darmstadt main station,車費10EUR,到左Darmstadt main station之後有好多火車回Frankfurt Main station,除非你好夜走~

另外係香港上網去FKK Shark上極都上唔到,但係德國酒店就上到佢既網,anyway,去FKK Shark都係一個唔錯既體驗~

如以上資料幫到大家的話,請俾個 ,thanks.
回覆 讚好 不讚 使用道具

無錯,因狀態不佳,只係一件,下次起碼兩件~

其實我都想試下Oase,但交通始終唔係咁方便,如師兄有更多前往Oase既交通資料,請多多提供,謝謝

very details, support

jasonpg 發表於 2019-2-24 18:23
無錯,因狀態不佳,只係一件,下次起碼兩件~

其實我都想試下Oase,但交通始終唔係咁方便,如師兄有更多前往Oase既交通資料,請多多提供,謝謝

想去OASE最簡單係由中央車站坐S5去Friedrichsdorf Taunus, 之後坐大約15-20歐的士就到。想慳返的士錢的話, 就係車站門口坐53號巴士(同去Sharks一樣又係憑火車票上車免費嘅, 司機亦懶得check), 坐到Königsteiner Straße落車, 之後沿路向東南方條路行大約15分鐘(1公里左右), 詳細點行可以睇Google Map.

巴士站就係正火車站出面, 大約地圖上手袋/公事包嘅位置, 加埋我之前影低嘅行車時間表你放大慢慢睇啦

CPKELVIN 發表於 2019-2-24 20:20
想去OASE最簡單係由中央車站坐S5去Friedrichsdorf Taunus, 之後坐大約15-20歐的士就到。想慳返的士錢的話 ...

多謝CPKELVIN兄既有用知料,下次公幹到Frankfurt可以去一趟Oase

回復 jasonpg ##6 的帖子

Very good report
I went there last Oct as whether was already cold but sunny , able to go to poolside to release during the break
I tried 4 girls , all nice

謝謝分享

走到咁遠只食一件,有點可惜。
亦可以話下次去嘅原動力。

dream place,planning to go there in summer

未去過FKK真係有d心思思,的起心肝要去一次。
THX for sharing.

marcinoregon 發表於 2019-2-26 01:02
OASE 接駁巴士 單程 cost 5€

嘩, 5歐可以由法蘭克福火車站坐到去OASE真係好正喎! 今年再去嘅時候一定要搭喇!
感謝最新資訊

Ching有冇親身搭過? 上車地點係唔係法蘭克福火車站南入口近Intercity Hotel?

咁就真係方便

marcinoregon 發表於 2019-2-26 10:05
班車今年一月開始營運。搭這個班車的人太少,我懷疑不久之後會取消

唉, 我都擔心呀! 尋晚上佢FB同官網睇, 官網提都冇提, FB就冇乜回響咁

唔错 不过下次要补翻女女噶靓相

need to try it next time when in Germany!