[德、意、法] 冬遊FKK Shark

謝謝, fkk真係好正咁
其實乜野時段去會係最多女呢?
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄都去得密,我就一次夠晒啦

回復 jasonpg ##1 的帖子

想問ching,鬼妹是不是吾like亞洲男人吾剃鳩毛?

bagadlllmcfh 發表於 2019-2-28 22:39

想問ching,鬼妹是不是吾like亞洲男人吾剃鳩毛?

我就無聽過囉

thanks ching for detail report

THX 有機會我一定去試

Thanks for your information

師兄資料實用,感激

super useful report , thanks for your information

jasonpg 發表於 2019-2-24 17:15
今次係第二次去FKK Sharks,我第一次既FKK Sharks可click下面條link看看…..
http://141hongkong.com/threa ...

師兄,平心而論,豬扒多唔多?

dewilau 發表於 2019-3-11 13:37
師兄,平心而論,豬扒多唔多?

我只可以講平庸會比較多,但不至於係豬扒,由於西方女性眼睛比較大,輪廓鮮明,而且大部份都二十幾歲,差極點都係青春,自問自己要求比較高既都搵到幾件岩我心水~

如果去過歐洲d一樓一,好多都係中女黎,中女係FKK就好難搵到食~

wawawetwet 發表於 2019-2-28 14:42
謝謝, fkk真係好正咁
其實乜野時段去會係最多女呢?

唔使講更係黃昏打後既時間~

Thanks Ching!

Thanks for Sharing

真是详细,多谢

多谢分享, 請問可否信用卡支付

jasonpg 發表於 2019-2-24 17:15
今次係第二次去FKK Sharks,我第一次既FKK Sharks可click下面條link看看…..
http://141hongkong.com/threa ...

想請問下,如果一條友專登座機去玩下4-5日,會唔會好乞on 居?Hmm......
我睇香港到達姆斯塔特機票都要HK$9,000幾

另外住邊間酒店方便?謝

RE: 冬遊FKK Shark

foreveralixa 發表於 2019-3-26 23:21
想請問下,如果一條友專登座機去玩下4-5日,會唔會好乞on 居?Hmm......
我睇香港到達姆斯塔特機票都要HK$9,000幾

唔戆居, 我黎緊5月都係一個人去, 不過係3個星期, 如果只玩4日有D唔值就真!

如果以過大海玩鬼妹一次$3000計 (我唔知呢個係咪市價), 屌8條女$24000
如果用$9000幾買機票, 酒店$800一晚, 再加每日洗300歐用黎搭車入場費同屌2次每次100歐嘅, 4日食8條女又係差不多$24000.  不過我諗攤開玩可能會好D囉。

如果你只玩一間Sharks, 最方便係住同一條街上嘅Hotel Contel Darmstadt, 每日入場之後你仲可以返酒店休息下再入場不另收費。如果你想試勻法蘭克福附近幾間FKK, 最方便會係住法蘭克福總站嘅IntercityHotel Frankfurt, 入住包一張任搭火車巴士嘅day pass。

另外, $9000幾蚊嘅機票有D貴, 非假日或繁忙時間網上買Lufthansa $5000-6000就得啦

pingnap 發表於 2019-3-25 11:56
多谢分享, 請問可否信用卡支付

女錢就一定唔得, 入場費我唔肯定, 我次次都係俾cash, 而且間間FKK都有ATM提款機, 唔怕冇cash

感謝師兄詳細說明,也好想去趟歐洲解鎖成就啊⋯⋯。