[初哥查詢] 請教各位大佬

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請教各位大佬,現在塘廈還有選妃的場嗎?東莞其他地方也可以。。實在是懷念昔日東莞的服務。如有有心人,請聯繫我。
我都想知
死心吧
成日听人讲死灰复燃,一问,又系听其他人讲
No chance, don't even dream about that
请问常平还有得玩吗?
回復 jimmy0 ##7 的帖子

Let me know, too,
please forget about it.

Talk to so many mamasan, the government changed !!!
樓主自說是深圳食家, 就不用問人啦 ~~~

什麼選妃的場 ... 我不知道, 但有開大的還是有的

No more stay in Hong Kong to eat
話有都唔好L信
除非維尼退落嚟唔做,佢一日仲打緊骰,你都唔使只意有東莞iso選妃玩。
回復 luntailun ##13 的帖子

講得非常有點point ,
聽朋友講莞式要去到广東同湖南邊界先有
最新消息,淡水有選妃,等小弟先去試水,到時話俾各位知
No Chance.  You will need to try other place, and forget about DG.
無啦...唔使唸..加陣搵食又貴又無 Service

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:27