[新兵問路] 越南峴港 boom boom massage / 開大求教

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各師兄有無massage boom boom推介
Samdi hotel ok嗎?
我都想知。
請指教
我都想知 too.
5 月出發直家咩都未搵到
回復 visitorhk ##4 的帖子

建設唔好去SN BoomBoom,你去到峴港用微信搵附近的你,大把女問你要唔要,一般one night 2700000VND,one time 14-1500000VND,你可以問佢one day幾錢,玩one day建設叫佢第日下午1-2點就去搵你,因為囡囡多數早上就走,別浪費嘛,同埋你唔好住4星酒店,住3星或3-4人去玩就住villa最好

峴港唔好座的士,出發前DL GRAB app登記左先,去到峴港用Grab叫車,用GPS定位,輸入想去地方,再選車類,明碼實價的,如顯示收費是59000VND,你比呢個價就得,塞車又好,點都好,都係按單收費的,咁就唔會比人開天殺價
仲有越南官網今年2月1日出左新政策,香港PP遊客,用官網攪網簽證,只比25USD就有簽証,落地唔洗再比錢,出發前打印出黎拎去說可以,因我同朋友剛去完返黎試左官網簽証沒問題
好詳細,thank you 樓主
laja1942 發表於 2019-3-2 17:49
各師兄有無massage boom boom推介
Samdi hotel ok嗎?

無服務,只能求一洩。
freedomandy0212 發表於 2019-3-22 23:11
回復 visitorhk ##4 的帖子

建設唔好去SN BoomBoom,你去到峴港用微信搵附近的你,大把女問你要唔要,一般 ...

兩個星期後去,感謝師兄建議
小心V7女很多都用假相片。小心求証真假。
Qwop 發表於 2019-4-1 19:45
小心V7女很多都用假相片。小心求証真假。

可以向當地V7女用VIDEO CALL 驗貨先叫黎,9成都會VC的
回復 freedomandy0212 ##11 的帖子

小弟新人,請問v7是什麼呢?
回復 davidHCM ##12 的帖子

V7自己讀一次睇下似乜嘢英文發音, 提示通訊軟件一種香港極之流行.
香港師兄們不是都用whatsapp嗎?
green plaza hotel  到4樓   繳USD75   過程先洗澡  上床按摩  環保吹  出水  結束
回復 freedomandy0212 ##5 的帖子

多謝師兄分享
davidHCM 發表於 2019-4-6 13:28
回復 freedomandy0212 ##11 的帖子

小弟新人,請問v7是什麼呢?

wechat
davidHCM 發表於 2019-4-8 13:15
香港師兄們不是都用whatsapp嗎?

多種都用,唔一定WHATSAPP,唔同地區用唔同APP
韓日台泰多數用LINE
HK多數WHATSAPP , W7
VN多數數ZALO
回復 猛虎小哥哥 ##15 的帖子

質素如何?感謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:23