[一樓一] 我的心已被卡卡姐的優質服務所完全俘虜了

火.. [複製鏈接]
15792 元錢 回覆本帖可獲得 141 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: 卡地亞
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26422-深水埗-一樓一-卡地亞.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星其六晚又陪老婆去左外父母家食飯  飯後我老婆又話要再同佢D家姐打通宵馬吊叫我自己一個回家  咁主子命令到我呢D奴才又點感逆主子意  飯後我就立即向各位主子拜别回家
只不過重點是我外父母的家其實就是在[深水埗]附近   聰明的師兄們都應該估到我又點會咁乖即刻回家哩  咁難至有機會去到森林緊係去四圍參觀下啦
去到[鴨仔街]先上2XX雙數號門牌囡係多但唔合心意....!  失望後再向前走不遠又是2X8雙數號房好多但十室九關(可能夜了收晒工 )再去對面2XX單數號這裡真係有小小....!   
睇到咁本來想要嗚金收兵回家的 我只本住博一博的心情打個電話  俾卡卡睇下佢收左工未啦  點知佢話如果我來就等埋我喎  我就緊係立即趕去啦  
我去到其實都過左半夜12點喇  我就問卡卡:乜咁夜你仲未收工架咩?   佢就答我:如果有客提早預约左佢的話就算幾夜或幾早佢都可以配合一下的  !就好似今次咁有客提早约了她零晨3點她就會留在公司照様提供服務  我聽完之後内心真係有小小敬佩卡卡姐的  就看她那種敬業精神就算留守等待客人多久  只要客人一到她都依然笑容滿面迎接  就算身體與内心感到疲累 她都一様用盡全力為每位客人服務
就好似我今次到訪都已經是零晨時份卡卡姐已經工作了一整天(雖然表面看不出! 但我相信她確有點疲累的  )但她一見到我時那份親切的笑容和問候   到幫我沖涼擦背時那種用心和细心  上床幫我推油時力度和位置都依然洽度好處帶给我無比的舒缓  再去到波波推同夾腸都非常落力  然而她那種温柔又上乘的吹功再配合埋做愛時的那份投入和合拍感  全程绝無偷懶或俘获了事 做事能如此用心又能為每位客人不論日/夜都能長期提供這種高質數的服務而價錢又這麼的經濟實惠  怪不知有這麽多師兄會長期讚賞和支持卡卡姐啦  連我的心而家也被卡卡姐的優質服務所完全俘虜了

今次2張相片是我自己所影希望各位指教一下

小弟自知文筆依然差劣  同經驗依舊不足 就請各路師繼續見諒和提點一下小弟    
小弟真心想舆大家分享Love  & Peace 的精神    
今次小弟一様會向每位回帖的師兄派發回帖奬勵$141於頭141位回帖的師兄

回帖獎勵 +141 元錢

令人敬佩的卡卡姐
回覆 讚好 不讚 使用道具

巧吸引!

love2peace 發表於 2019-3-5 13:13
星其六晚又陪老婆去左外父母家食飯  飯後我老婆又話要再同佢D家姐打通宵馬吊叫我自己一個回家{:6 ...

呢D就係專業

偷跳成功

完全吸引住我

sunnyisland 發表於 2019-3-5 13:29
呢D就係專業

值得敬佩

係我老婆個晚唔需要我侍候之嘛

回復 love2peace ##1 的帖子

值得大家欣賞還不錯的

好勤力的卡卡

love2peace 發表於 2019-3-5 13:26
小弟真的後佩服她的敬業精神

服務取勝

卡卡對波......

支持支持

thx for the sharing

波推夾腸好爽

靚仔不用客氣
為客大不分日夜都能提供優質服務是小妹的本份來的
莫講是預約的時間只要是客大提出的要求如里是小妹能夠做到的話小妹都會盡力做到
最終小妹的工作就是令每位光顧客大開心又滿意

macmak. 發表於 2019-3-5 13:24
令人敬佩的卡卡姐

多謝靚仔一直支持小妹

sunnyisland 發表於 2019-3-5 13:29
呢D就係專業

多謝靚仔一直支持小妹