[組團徵兵] 14-18/03 胡志明

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有無師兄會係14-18/03 胡志明市玩?
錯過左,我係8-10
我20號才到
殘念、我24-28/3過去
回復 photosaver ##1 的帖子

我16/3 單兵一人去唱k 師兄一起來嗎?

C兄 我都係果段時間去胡志明,有無場介紹?/一齊玩?

你好,我就是这个时间去胡志明的你看可以一起吗?
回復 朴一生301 ##7 的帖子

我16-19
可以交流一下嗎?
我11-28號在胡志明  有興趣可以交流下

Ching, 一條友去唱K,會唔會好怪咁,我試過一次,可能啲囡都溝通唔到,坐咗無耐,媽咪都叫我走
回復 luvsupernatural ##10 的帖子

真假哪家mami這麽無理??? 竟然叫你走
luvsupernatural 發表於 2019-3-13 05:10
Ching, 一條友去唱K,會唔會好怪咁,我試過一次,可能啲囡都溝通唔到,坐咗無耐,媽咪都叫我走

我都擔心溝通問題

全新手,16-19去,求指教
kiddy 發表於 2019-3-13 09:22
回復 luvsupernatural ##10 的帖子

真假哪家mami這麽無理??? 竟然叫你走

唔知呀,可能我好夜去,又無乜囡揀啱,是但叫咗件,但係只識講越文,我就揾MAMI,跟住佢話囡囡就收工,而且一條友喺度齋飲又溝通唔到,都係算吧啦,叫我俾咗TIPS 服務生就走囉。

其實我都主要想揾件囡短鐘或過吓夜,但溝通唔到,真係無意思。
不過無乜所謂,因為當日已出咗一次,諗住有乜得溝通吓,下次約條囡短鐘開房啫,但無計
jonathansham 發表於 2019-3-13 10:16
我都擔心溝通問題

全新手,16-19去,求指教

我唯一一次KTV經歷,前後15 分鐘,食白果,講真....一條友真係無謂去KTV,我對唱歌無乜興趣,同咩猜枚,我只想屌啫

KTV 都係幾個人一齊去好玩啲,我都係去CAT WALK 呢啲NIGHT CLUB 飲嘢睇囡多
有沒有師兄會在這幾天玩?
小弟4月14-18到胡志明,想找師兄們拼團唱K

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 01:25