[普吉/喀比/合艾] 芭東suzy wong (長文慎入)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

多谢呢2位ching 報告
http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1986744

http://141hongkong.com/thread-2129759-1-1.html

令我首次去布吉夜遊前
有晒基本概念

當晚有自已的實戰,

同行友人的實戰

同我玩果個囡囡講解

隔離位又識咗位熟客ching講解

基本果到果幾間a go go bar 都係同集團
有公司網頁同fb ,
google suzywongs 就揾到

我果晚去果間就係suzy wong 掛??

同埸ching 話 另一間HAREM 質素高d
但d 女同員工就串啲

一入門口就見舞台有全裸,半裸女跳舞
全部slim body,大部份長腿
以香港人口味,大概2成可食用。
我目测(未必準),7成假波,5成疑似变性

啤酒180,
lady drink 480 2抔,
我見每次係2杯出,未知有冇一杯叫

坐低一定有囡,主動撩你
唔啱就say no
睇啱可打個眼色,就可以
請完囡飲lady drink,
你唔抽佢水,佢都捉你手摷佢

barfine 2000

ST 4-5000 up
個埸数上有間k 房搞,但冇床的
我frd 同個女上咗K房搞
開佢4000b

或隔幾個鋪有時租,600b 1hour

LT唔知
但一定要1:30後及
個女要全晚有15 set LD
個埸先比佢同客出街

講返我果個囡
全埸我只睇啱2,3個囡
首選果個,應该全埸年纪最细其中一個
細粒,細真波,應该一定係真女仔掛??
係台跳完舞,就比人捉咗去坐
之後,我一直都净睇,
到佢再上台,同佢打眼色,跳完就過來
d 女基本上,會留意全埸客
佢知我全晚淨坐,我frd 就有攬女
我話全埸只like 佢一個。
可能我有囡運,請咗佢飲一 round
就冇追我請,跟住問佢出街收费
5000+2000barfine,我叫减少少
最後,4000+2000。
果時12:00,佢叫我等佢一個鐘
佢去叫客buy LD
後尾知道,原來1:30先可出街
及要個囡夠LD 数,佢又唔想我買
(佢知我得约9000 b 係身)
所以去揾其他客請。
到1:30半再坐埋我到,佢拎晒啲LD 單
數完欠一張,就叫我買多set 比佢
飲完,就换返便服去隔離時租酒店。
600b 一個鐘
做完,佢叫我陪佢瞓天光
跟住,我同佢行返我住酒店拎錢及証件租酒店
(我同frd 同房,所以要再租第2間
而且問咗 個Reception带囡入房收5000b)
之後,去租咗間1200b 嘅b+b瞓到12:00
囡囡只係,去時租時收咗我4000b
到我哋第2 朝check out
我自動比多少少錢佢
佢同我行返我住酒店,就分手
Barfine 2000 st4000。這個價錢認真嚇人,師兄是不是被水了,這個價去日本都可以了。不過女女乖巧又抵諗,師兄最緊要開心。來緊3月底都會去布吉,一於過suzy wong感受下
回覆 讚好 不讚 使用道具

Personal i feel total cost LD+BF+ST seem too high

好貴呀😨

回復 Erichoihoi ##6 的帖子

resonable la, happy is most important.

唔駛咁客氣多謝我,玩得開心最緊要

布吉D洒店係咁乞人憎,收咁貴過路費一定係五星啦!我舊年去布吉玩果幾次,住果間四星唔收!

davidmung 發表於 2019-3-9 03:08
Barfine 2000 st4000。這個價錢認真嚇人,師兄是不是被水了,這個價去日本都可以了。不過女女乖巧又抵諗,師兄最緊要開心。來緊3月底都會去布吉,一於過suzy wong感受下

樓主冇被水,布吉gogo吧係貴過囇曼谷同芭堤亞㗎!

多謝師兄分享,宜家芭東玩都吾平

超級水魚場

LD打孖上,仲要240一杯
"條女要全晚有15 set LD,先比佢同客出街"
呢d係agency girls,由agent仲介,10日轉一次場
有d仲會安排去港星日韓開工

4-5000銖ST? 泰國而家乜野經濟咁巴敝
樓主一係就比緊強国游嚇價
唔係就suzywongs個集團玩壟斷,然後共謀抬價

俾人壟斷抬價當水魚, 我去布吉寧願陽光旅遊好喇

roadpeople 發表於 2019-3-9 11:41
超級水魚場

LD打孖上,仲要240一杯

師兄唔駛咁激動!我舊年去咗布吉4次,咁嘅價錢已經一段時間,唔買兩杯冇lap dance冇波揸!果間Harem仲貴,帶條女走我計過要成萬銖!佢仲冇講係ST定LT! 至於LD quota,我就唔肯定樓主聽錯咗定又加咗同新規則,舊年只係平均每日十杯,即係話今日八杯聽日有十二杯就得,亦冇話要每日夠數至跟得客走,只不過出糧時平均每日唔夠數就會被扣人工

至於點解咁貴,布吉生活指數仲貴過曼谷,曼谷遊客搭的士,兩個BTS站咪最多一百,布吉坐篤篤二百起跳

CPKELVIN 發表於 2019-3-9 12:37
俾人壟斷抬價當水魚, 我去布吉寧願陽光旅遊好喇

我睇唔關壟㫁抬價,我舊年去果幾次,去D冇冷氣嘅beer吧,洒水都係咁嘅價錢!只不過帶女走平D!

師兄有雞運, 。囡囡对你都几好

嘩 布吉原來咁死貴!
帶定飯盒去陽光海灘吧!

dellwtko 發表於 2019-3-9 09:46
唔駛咁客氣多謝我,玩得開心最緊要!

布吉D洒店係咁乞人憎,收咁貴過路費一定係五星啦!我舊年去布吉玩果幾次,住果間四星唔收!

冇你大師兄報告
我都未必會,冇問門口啲人收费
就直入suzywong
你介绍果2間酒吧,目测啲囡,確係全街最正
當晚,如果坐不到我like果個囡
我都谂住,一條友去果2間吧,飲吓野

其實,我住間
novotel酒店個Reception好好人
公司规矩冇得改,有cctv 影住,想放條女入都唔得
講我知,23:00前,带女去房,就冇限制

叫我去租b+b仲平,仲帮我copy 埋passport
唔洗我返房拎正本。

到check out 果日,又見到個reception
比咗offer我,下次再住的話,就唔會收joiner fee

davidmung 發表於 2019-3-9 03:08

如果唔带女出街
用幾百港纸都接受到
可以又車,又互巢,
夠膽的话,坐到個玩得嘅囡
即尺,應都問题不大

dellwtko 發表於 2019-3-9 12:38
師兄唔駛咁激動!我舊年去咗布吉4次,咁嘅價錢已經一段時間,唔買兩杯冇lap dance冇波揸!果間H ...

barfine 2000
st 5000
15杯LD 及01:30先比囡出街

係個熟客ching 話我知
佢當晚1:00,佢一條友到
等個相好囡囡收工

先前
佢同一班frd
係果幾間a go go 玩咗幾晚

我果個女,01:30再返来我枱時
佢拎晒啲LD 單出来,我同佢叠整齊
最少有十幾張。