[囡囡推介] 初做高質靚女翻版徐子珊明星樣貌皮膚白滑真波39寸浴中大細車牌環保深喉吹独龙冰火水啸口爆颜射廿四味皆能好燃掂呀

簽到
名稱: 人奶顔射巨40寸嬌嬌
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A88457-深水埗-一樓一-人奶顔射巨40寸嬌嬌.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

a1e07b90a9c4cbe464da0b67d6cae5cd.jpg 想食人奶顔射巨40寸嬌嬌,但係條新女女好旺場,成日都就唔到時候,今早終於食到人奶顔射巨40寸嬌嬌呢青春靚女,按鐘見到樣貌年輕,肌膚雪白,露岀深長事業線,39d白滑車頭大燈,名副其實既廟細燈籠大開門時,小鳥依人既人奶顔射巨40寸嬌嬌身穿誘人性感內衣,未入閘先興奮,睇到我硬撚左,入閘後揸下波波堅唔堅先,白滑大奶堅挺彈手,揸上手軟綿綿,再黎個激情擁抱,用對美乳壓過黎我身到,好有壓迫感,不過頂到我好high仲好有性衝動,主動熱情既人奶顔射巨40寸嬌嬌幫我除衫,拖住手仔去沖涼,一黎波推全身,大奶夾腸,長長既乳溝一夾落細佬到,爽到唔知點講,總之好q爽佢就彎低身幫我水中蕭, 仲要邊含邊用好淫既眼神望下我 ,放哂淫電,真係想就死插爆距,又深喉又奶撚頭,含左陣我驚我射, 叫佢停下先出去先繼續含,上到床漫遊慢慢奶我全身,波波夠白滑,掃來掃去好鬼激情,玩埋高級環保吹,銷魂淫眼一路含一路望上黎,用脷係龜頭轉足360度,口技好正,成條吸住啜,奶,錫,吹到想爆想爆又放口唔比我岀呢吓過癮,叫人奶顔射巨40寸嬌嬌幫忙上套等我教訓下距先,玩女上邊坐邊揸波波,人奶顔射巨40寸嬌嬌既叫床聲加距淫蕩樣搞到我慾火焚身,啜住波波向上插,窄西洞,岀入好緊,插到真水流岀,夠哂激,轉男上側身入,側身入穴口仲緊,隨著佢高潮越叫越大聲,加上距妹妹收縮夾我細佬,好快我就岀野了,事後睇睇個套,都唔試過射禁多,套套入面滿哂我d子孫,夾哂,見到禁爽仲整反幾下事後簫我玩下,吹到我細佬好麻痹推開距先放口,玩到腳仔都軟,回一回氣先沖涼比錢走人,想反人奶顔射巨40寸嬌嬌對靚波同床上既淫樣過多日要再去吊多次先得!
多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。

多謝CHING分享

多謝師兄分享

白滑大奶

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享