[芭提雅] 快閃芭堤雅大片場+非傳統問題求助(有福利圖)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說過左個快樂既性誕節後近來又心郁郁想去玩,
即刻Message住當地老友又話得閒,星期五下晝即買去BKK黎個快閃之旅

一落機老友幫手叫左車,頂你1.5鐘飛到入去嚇到我標屎,同老友去食moogata.....依,,,衰佬帶左2個靚女出來,其中一個激似JJ賈曉晨 (最後會有福利圖),亦係小弟想求助既問題核心

介紹返,老友以前係大片場返工,所以身邊都多片場既工作人員朋友,今晚出來既2位一個係dancer同門口帶位,餐飯好開心,大家有傾有講,由於老友一早話我知目標係Dancer,所以我同帶位JJ特別好傾,泰妹同港女不同之處就係佢地好容易好快熟絡,話咁快就食完餐飯,2位靚女都要返片場開工啦,我都有把握機會同JJ交換左contact,老友車完佢地返片場,同我再返酒店換個件衫,食完moogata件衫好撚臭 ,跟住就出發去大片場玩

今次黎到目標唔同,唔係搵女過夜,其實黎過咁多次都已經唔會想係到搵,當落去飲酒跳舞,片場氣氛真心比其他場係好既,加上一路黎既時同JJ Message不停傾計升溫,我直覺係會有事發生 ,同老友落到去開枝大酒,其間都好多工作人員黎sayhi,老友有個習慣就係每個黎到佢都會擺100B係杯底,猜贏左飲完就拎走,我問佢點解要咁,佢話係面子問題喎,哈哈 ,好啦,主角JJ換左件返工既低胸衫感覺更加正,成晚JJ一得閒就會過黎同我地玩,入面咁嘈講野當然要面貼面,咁近再聞到佢真係好香 都有掂下手仔輕攬腰咁佢都無反抗,再猜下玩下咁一晚就過左去...走個陣飲多左唔太清醒,淨係記得佢話返到去訓記得Message佢,咁我就訓死左LU....

第二日起身後大至上都係機不離手咁傾,由於係星期六佢無得OFF,咁我地就約左星期日佢話帶我出去食飯 ,夜D就約左班姊妹落BONE,我都有請教過老友其實佢地係咪都有個價?老友話講唔埋,內部傳聞試過有大陸佬開一萬人仔要過夜,Free Lunch 既佢都見唔小,睇你自己做化,想問各師兄有無類似經驗,點樣試佢條底褲...啊唔係係底線先岩,係邊呢? 最後問人野當然有福利圖,睇完既手足自律唔好尋人否則一世食女食中妖,食妖食中女,多謝收睇,歡迎分享經驗

頭香先回後睇.其實係有價,簡單D係揀客
回覆 讚好 不讚 使用道具

首先講女女好正先,然後回答問題(個人經驗):首先我冇點聽過泰國有捉黄腳雞或者做完開天殺價,一般有價既女都會一早講定價,另外果D就當係ONS之後比下車錢又好飯錢又好(多少就睇你個人),結論係順其自然繼續,如果有價女女自然會開。P.S.免費的最貴,自己衡量下

先多謝師兄share 相,其實真係人夾人,啱玩啱feel隨時free, 題外話,你張相令我諗起早兩年有師兄話我waitress 都相想食無人性,如果當時果位師兄睇到你明啦

JJ係幾正喎

唔駛主動同佢講價, 佢係要收你錢嘅佢會開口, 萬一佢唔係諗住收你錢而係玩feel嘅話你一開口講錢就破壞晒....

以你幾幅相黎睇, 呢條女係片場開價10000B都晚晚有客啦, 駛鬼浪費時間同你message咩!

仲有最奇怪嘅係, 如果你個friend係片場做過, 又點會唔知D女係唔係可以俾錢食到呢?

回復 bigjjjboy ##1 的帖子

JJ 就唔多似, 但都好正下

回復 CPKELVIN ##7 的帖子

不能同意更多

女女好正, 泰妺性格真係估唔到,like 你就咩都得.

妹子身材很棒呢
謝謝分享

依條女堅正

JJ兩年前好正

JJ都唔似, 不過睇相都砌得過, 師兄有冇托過吓個波硬唔硬.

個人覺得都係比錢好,溝到個價仲貴。

回復 bigjjjboy ##1 的帖子

依家Hollywood 真係俾班友玩貴哂,其實依d女以前都有大把,6000b兩晚,依家成10000b晚

多謝分享…不過最好打返格🤣

想食WIWI你唔係第一個
勸你收返D相好D

佢都算係片場近期最正嘅女女...不過之前同左個韓仔一齊

JJ 可遇不可求

有女唔吃,罪大惡極