[賽後報告] ❤豬年首戰....超正淫妻~奶水寶寶...真淫相報告(多圖)

火.. [複製鏈接]
名稱: 奶水寶寶
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A68163-深水埗-樓上骨-奶水寶寶.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

豬年首戰....超正淫妻~奶水寶寶....真淫相報告(多圖)

睇多多報告....
不如親身一試....
睇完靚相....
唔該讚好加分....

充實而又有驚喜的人生,才是真正的人生....
食囡囡要有新鮮感又刺激,才不枉此行....

今期就食咗個飢渴人妻~奶水寶寶....
傳聞人奶可以壯陽補身....
咁啱有網友PM大讚奶水寶寶如何靚....
當然要親身出動去驗個明白....

某日收咗工,叮噹叮噹....
門都未開晒,囡囡嘅愛美神飛彈已經奪門而出....
又大又圓,目測最少有36D~E以上....
囡囡個子嬌小,樣子甜美,雙眼充滿電力....
加上笑容滿面而淫,成個鄰家人妻咁....
外型已經合晒我要求,當然要入去Happy吓啦....

入到房傾吓計抽吓水....
囡囡好大方,任我搓弄對大真波....
佢亦飢渴地伸手入我褲內雀仔按摩....
此情此景,小岡本已經暴漲成倍....
睇見奶水寶寶個淫樣,呢次真係無來錯....

大家脫得光光,入去浴室洗白白....
奶水寶寶有如脫韁野馬進襲....
一對大真波搽上梘液,即貼身上下BM....
完全自動波將對大奶奉獻比我....

我當然手口并用啦,靚靚沖完水就啜吓啜吓....
囡囡嘅奶水果然豐富,自懂性以來....
咁大個人,第一次真正嘗到人奶嘅美味....

說也奇怪,飲咗人奶,小岡本亦反應熱烈地扯起來....
囡囡見狀,即時下跪來個水中簫....

真係吹到雪雪聲,high到我腳都軟埋....
單係玩洗白白已經超過十分鐘....
其他囡囡絕對無得揮,好有淫妻feel....

玩完洗白白,抹乾身,跳上床繼續努力....
奶水寶寶好細心用紙巾清潔小岡本....
再來大啖大啖吸啜著....
睇見囡囡嘅媚眼,真係心跳如雷....

含吹舐啜加瘋狂深喉....
瞓喺吹到夠,再企喺大鏡前吹,吹足十幾分鐘....

奶水寶寶簫功絕對係無得輸呀....
肯定係吹出真感情呀....

吹完去番床大戰,未上到床,我已經忍唔住....
要推低囡囡,用條小岡本磨佢個靚PatPat....

好似打真軍咁刺激,囡囡亦叫起床來....
當然,刺激還刺激,絕不能越界....
上到床,囡囡再淫吹啜蛋一輪....
見佢慾火猛升,仲跪在床上撥弄小岡本....
仲用對勁大真波一路噴奶狂射硬鳩....

一路同我打J,真係high到爆....
我要不斷叫停,至回到氣唔爆....

忍住忍住,終於要上套入洞....

淫妻妹妹竟然又窄又多水....
心諗:唔知我食妳定妳食我....
一輪女上狂搖,搖到成張床都震埋....
再來個背身入洞,佢一路搖,我就一路向上頂....

佢叫晒床,好似高潮到咁....
我亦亳不保留地大大力爆比佢....
慢慢抽出小岡本時,好似未high夠嘅淫妻....
幫我除套,來個搶口事後簫....

佢啜到夠,竟然坐在我肚上,狂捽自己妹妹....
西水流到我肚上,睇見咁環境....
下次真係要食埋偉哥,再激戰一場....

回覆 讚好 不讚 使用道具

Milkkkkkkkkk

岡本杜雷斯 發表於 2019-3-11 01:29
豬年首戰....超正淫妻~奶水寶寶....真淫相報告(多圖)

睇多多報告....

呢勻真係爽歪歪

誰可不瘋狂呢⋯⋯

回復 岡本杜雷斯 ##1 的帖子

好有AV feel, 多謝C兄分享!

多謝師兄分享

果然夠淫

回復 岡本杜雷斯 ##1 的帖子

好想吸下

thanks a lot good job

食飽飽