[囡囡推介] 白滑巨乳台灣小美人真波,一副姣西樣,主動熱情,多汁好砌,係男人都想吊爆佢,做到4月15號唔做啦

簽到
名稱: 白滑巨乳台灣小美人
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A85371-觀塘-一樓一-白滑巨乳台灣小美人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上到房見白滑巨乳台灣小美人真人一副淫西樣,眼仔大大,放哂淫電,白淨40d靚波,睇到我細佬都硬哂呔, 係男人都想執佢幾劑呢類型,入房開波,一邊除衫就一邊模,估唔到距仲鹹濕過我都有既,除完衫褲見到女女對豪乳好迷人性感,,然後車住咁去沖涼,又慢慢同我玩下掃下細佬,再黎波推,比佢磨下磨下細佬行哂,高級環保吹,女女好吹得,望住見佢幫我吹,自己好似做左av男主角禁正到爆,啜到勁淫蕩雪雪聲上到床好主動胸壓我身到,打哂車輪,床上波推漫游全身,佢對靚波加上粉紅乳頭,佢又同我全身奶錫,,奶lin lin,奶肚臍,再用脷尖玩我波子,玩完波子又吹過,含到雪雪聲,由淺入深係咁深喉吹,夠落力,唔叫唔停,立即上套扑野,好主動咁坐上黎係我禁搖揸隻對美乳向上頂,真係超爽,之後男上大吊叫聲真實,興奮到仲自揸自己個胸妹妹係禁收縮夾下夾下,轉狗仔,佢蘿好好推,有少少肉地加上叫床聲,細佬都忍唔住岀野啦,搞定仲不斷狂吹,白滑巨乳台灣小美人夠哂激情!
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。
Thanks for sharing~~~
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:17