[賽後報告] SM女王對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。仔細幫我沖乾淨

簽到
名稱: SM女王
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A87431-深水埗-一樓一-SM女王.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

放咗工;戇鳩鳩去咗深水埗洗樓,其實心目中已經有目標,佢當然係我至愛嘅SM女王啦,開門見到SM女王相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房SM女王對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。床上好好享受按摩,力度適中,一收一按力度恰到好處,從頭到腳照顧十足,好暢快淋漓,爽到我如癡如醉,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,上套即黎正面大力衝擊百幾野,爽到淫聲連天,玩咗陣先自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,到最後都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!真係正到冇朋友,好快就中獎派彩,事後攬住我又傾左陣,再幫我沖涼,著衫比家用,臨走前仲有goodbye kiss。SM女王咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!
回復 whero ##1 的帖子

好鬼正
回覆 讚好 不讚 使用道具

相頭好掂

多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。

多謝師兄分享

THANK YOU 報告.