[賽後報告] 薰衣草先幫我全身按,力度由輕到重,一d都唔馬虎,按到我舒舒服服嗰種,跟住就推油,推至全身上下推鬆哂,真係好手勢,開口鯨吞我肉棒

名稱: 薰衣草
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A89211-深水埗-一樓一-薰衣草.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

識得食梗係要搵D淫賤,大食貨式嘅囡囡開餐啦,今期去深水埗洗樓,見有唔少貨可食,新女薰衣草樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,侍浴36D真波由頭到腳慢慢磨擦,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬能到爆,櫻桃小口含住淡暖水一邊水蕭一邊磨我,舒服完急急腳出沖涼房,囡囡好仔細幫我抹乾淨。上到床,先幫我全身按,力度由輕到重,一d都唔馬虎,按到我舒舒服服嗰種,跟住就推油,推至全身上下推鬆哂,真係好手勢,開口鯨吞我肉棒,脷尖更不斷撩撥添加深喉,吹得太激烈,搞到我大叫頂唔順,搞到我慶合合,呢個時候帶套最好時機,首先來個男上主攻,插洞止痕,插到一百幾十野,我大汗淋漓,都係受唔住佢細妹既緊窄收陰,再轉女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,最後坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,實在太激烈啦,冇耐我亦發射升空,爽死。至今仍然回味無窮。同薰衣草做愛真係好滿意,事後浴做足,有講有笑,服務態度好好,臨走仲好熱情,值得返食。
回復 大笨周 ##1 的帖子

attractive, thanks
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。

非常標緻

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝CHING分享

多謝師兄分享