[華南地區] 今日話昨天,沙尾,新洲

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今早一早做早trade,老细要早冇人,幫下佢兼屌得咸記多,都想中出,搞掂坐公交去沙尾西,冇去咀咀,咁早咀咀囡肯定無,尾西 Screenshot_2019-03-13-07-58-36-309_com.miui.gallery.png 早十点都大把鸡頭, IMG_20190313_075647.jpg 問到有件肯中出,三百,上去望下北嫂,唔係姊姊gap,三百留返去危險玩,過尾東企亍区冇囡企,得的打眼色gpo,咁能樣,梗唔制
過新洲 Screenshot_2019-03-13-07-57-07-653_com.miui.gallery.png ,早十點半鐘到達第一個性地祠堂村,不管三七二十一先乾一炮洗塵,埋巷中找件肥北嫂,波波大,有E杯那麼厲害,雖然有點肥但是還是先選擇她大干一場,先說說她價錢,上套六十,中出一百,話叫我中出,進房就在地下,,環境很一般,但是肥閪知中出卻迫不及待地脫掉下裳,往厕所洗閪,回來坐在床边,見我亦除褲,由於是第一炮所以很快就硬了,北嫂雙手抓棍劣幾下就用濕巾為我抹能,我则用手衣外打波,反正比她波大文胸漲手感好,而碌能興奮起來不得了,猛地把她推下床,將碌能插入多毛閪窿 IMG_20190313_075117.jpg ,就床边屌 IMG_20190313_075411.jpg ,推高上衣文胸拉下,双手揸波, IMG_20190313_074802.jpg 玩蓮的,開鑊正,一邊插一邊搂波,肥閪扮呻吟中,感覺下面在她濕濕的閪窿,不斷暴漲,刮她的子宫颈,這一炮卻實興奮,能幹上五分鐘後感覺要出,由床边移上床 IMG_20190313_074721.jpg ,北嫂鋪好子孫巾,用了傳教士式伏身揽實在耳边撕磨下,感覺就是爽,鸠頭顶閪芯,將米青連珠炮火爆發射入子宫,北嫂一見射完,推開,用子孫巾掩着泉湧鸠汁 IMG_20190313_075154.jpg ,入厕洗閪,我跟住洗能,穿衣走去剪髮

當然亦問侯失憶老作猫閪分身 Screenshot_2019-03-09-08-07-04-707_com.android.browser.png Screenshot_2019-03-09-08-06-42-414_com.android.browser.png
鮑魚做早餐,一天好開始

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

chuchucatcat 發表於 2019-3-13 08:10
今早一早做早trade,老细要早冇人,幫下佢兼屌得咸記多,都想中出,搞掂坐公交去沙尾西,冇去咀咀,咁早咀咀 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

chuchucatcat 發表於 2019-3-13 08:10
今早一早做早trade,老细要早冇人,幫下佢兼屌得咸記多,都想中出,搞掂坐公交去沙尾西,冇去咀咀,咁早咀咀 ...

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!
sexhunter777 發表於 2019-3-13 21:26
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛 ...

你條老作猫閪分身,酒吧名
酒吧名 IMG_20190314_082732.jpg
chuchucatcat 發表於 2019-3-14 13:53

你條老作猫閪分身,酒吧名
酒吧名

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

扶摇直上
伙中取 shot
床上淫声响遍天 兄哥尽散万子孙

做得好
啲"插圖"好配合故事,話係現場直播我都信。
zhumuo 發表於 2019-3-15 07:08
啲"插圖"好配合故事,話係現場直播我都信。

梗唔係.昨天又上
chuchucatcat 發表於 2019-3-15 10:12
梗唔係.昨天又上

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

引述 alvinfeng 說:
你这个老弱智老是用一些日本老毛片来做文章的图片,以为没人看得出吗,天天在这里说别人,真他妈烦

師兄說得很對!這個老弱智很令人討厭呀!希望他早日歸西不要留在這裡丟人現眼!!!
你这个老弱智老是用一些日本老毛片来做文章的图片,以为没人看得出吗,天天在这里说别人,真他妈烦

師兄說得很對!這個老弱智很令人討厭呀!希望他早日歸西不要留在這裡丟人現眼!!!

我下午去親都冇咩囡囡

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 08:41