[愛嫖交流/分享] 環保場愈黎愈貴

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前玩都系300有找 而家玩緊呢間羅湖大酒店
之前都系300到之後加兩次價 加到358 而家仲要醒到無一次性既衫 局你買一次性衣服
好似愈玩愈CAP水  加完價再食埋你雜費
回復 Harrasy ##1 的帖子

對啊,愈來愈貴

唉!買斤菜都貴几呅啦
開大,環保,都越來越貴。

冇辦法,鬼叫大家自己性慾強🐴
大陸搵錢途經多了,有樣有身材可以做網红。唔駛貼身賣肉
回復 water99731 ##6 的帖子

多謝師兄分享
全世界都越來越貴

各位師兄有無其他好場介紹吓!謝謝各位!請PM我!
1、经济发展好了,通货膨胀
2、各种严打下,给上面送钱的花费多了,成本转嫁给消费者
各位有冇d好景環保場分享下?@@
可以pm下比小弟
When they charge 298, I was still think okay. But now is too expensive. Not worth it.
有時明碼實價收我覺得ok 無問題..
唔好搞埋d 換件衫又話無 要你買一次性個禁既西野
呢d陰d陰d禁呃好黑人憎
alvinfeng 發表於 2019-3-16 00:38
1、经济发展好了,通货膨胀
2、各种严打下,给上面送钱的花费多了,成本转嫁给消费者

有時睇大陸d請人仲系4-5000蚊
做一個普通打工仔 去玩一次酒店真系肉都赤埋

肉金上漲 荷包唔漲 真係吹鳩漲
回復 Harrasy ##16 的帖子

4000元那些都是温饱不解决,怎么思淫欲,但是国内还是有很多搞互联网的,高收入,月入5万以上多的是
香港人就黎玩唔起
局人買一次性衣服確實反感

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:22