[華南地區] 食深x林囡

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有次 同friend去危險滙洪捉囡上房,搞完係深足林按腳,吹下水攞左幾件囡V7, 晚上wechat吹水, 有件囡話皮膚敏感, 沒上班, 我話有药, 一食就止敏感,约明早飲茶,俾药佢食左真係敏感謝左,
茶后散步到東門, 時間都早, 上午11點多,行陣見佢食左药好似好眼瞓,我就話不如搵間酒店休息下, 佢同意,
就咁去寸金大厦間七仔,
講開租房,先吊老作猫閪七又七又七,租房有囡一定租共用电梯,好似衣間用我名租房,七仔只佔两層,尚有其他酒店,场所,同囡上去唔使登記,入七仔楼層用房咭開楼層大门,再入房,叫囡登記,做G肯能, IMG_20190314_082732.jpg IMG_20190314_082711.jpg
老作跛猫閪七又七又七,失憶醒返未,酒吧名!酒吧名,吊完老作跛猫閪,

講返上房,7days上到去佢就瞓上床上, 我扮君子,未?,佢己問我唔眼訓嗎? 叫我上床, 上左床,我當然上下其手, 又摸又巢, 突然佢問我們是甚麼關係, 黎到甘老虎都講D岩聽的說話啦, 最後講到尾,耍俾家用,又話唔想打真軍,當然今次算,但係已破壞氣氛

互除,就咁想食撻, 開Q,佢唔俾, 做野要冲涼, 入浴, IMG_20190314_082607.jpg IMG_20190314_081456.jpg IMG_20190314_081345.jpg 跟住水中簫,上床叫佢寒隻閪埋咀同佢濑閪,係咁俾濑两下, IMG_20190314_081654.jpg 佢要坐蓮, IMG_20190314_082328.jpg IMG_20190314_082119.jpg
坐蓮揸鸠佢又話大力,要男上, IMG_20190314_082425.jpg 只好順佢意, 睇住隻閪嚟屌又話好能醜,叫我伏身屌扮叫床声 ,咁就射,一射完就推開入浴洗精,洗完收家用就走,正衰閪,走鸠左跟住佢wechat已刪我,

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

回覆 讚好 不讚 使用道具

我愛朱纷申 發表於 2019-3-14 09:02
有次 同friend去危險滙洪捉囡上房,搞完係深足林按腳,吹下水攞左幾件囡V7, 晚上wechat吹水, 有件囡話皮 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-3-14 12:23

重好意思再開分身搞事,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

"一射完就推開...",  破妇寻亲 进退有据

臭西扮暈想收錢又想爽

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

引述 alvinfeng 說:
你这个老弱智老是用一些日本老毛片来做文章的图片,以为没人看得出吗,天天在这里说别人,真他妈烦

師兄說得很對!這個老弱智很令人討厭呀!希望他早日歸西不要留在這裡丟人現眼!!!

你这个老弱智老是用一些日本老毛片来做文章的图片,以为没人看得出吗,天天在这里说别人,真他妈烦

師兄說得很對!這個老弱智很令人討厭呀!希望他早日歸西不要留在這裡丟人現眼!!!

有次 同friend去危險滙洪捉囡上房,搞完係深足林按腳,吹下水攞左幾件囡V7, 晚上wechat吹水, 有件囡話皮 ...