[賽後報告] 夜明珠主動攬住我,又奶又錫又啜,摩打脷由上而下漫遊,鍚勻我全身,冷冰冰嘅工作室,即時變得火辣辣,啜袋啜蛋

名稱: 夜明珠
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A88647-深水埗-一樓一-夜明珠.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

夜明珠 小休復出,念念不忘囡囡嘅服務,即刻約好時間大戰,夜明珠 笑容甜美,身材正到爆,擁有36D大波,皮膚白滑嫩幼,有氣質,把聲又嬌嗲,冧到我暈晒大浪,之後一齊手施手去沖涼房,佢幫我洗鳩磨棍,慢慢幫我洗埋細佬,又同我波推,推推下;細佬就硬起頭來,佢唔止吹水得,吹水蕭仲得,見佢好似食雪條咁前後吹,啜到雪雪聲,真係好撚淫賤,吹到我飄飄然,好狂忍得住,主動攬住我,又奶又錫又啜,摩打脷由上而下漫遊,鍚勻我全身,冷冰冰嘅工作室,即時變得火辣辣,啜袋啜蛋,環保吹奏,六九互舐,好投入,極刺激,吹到雪雪聲,吹到我條鳩硬過鐵,首先來個玩男上女下,一隊插到盡,屌到夜明珠 七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,再轉一招轉女上,十指揸波係咁搖,仲識打圈磨我,自然要向上隊番幾吓,屌到佢西水猛流,最後來個老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,一輪急攻猛撞後,我地大家都開心到震晒!夜明珠 服務咁出色,又唔會急住要你出精,真係好心態,可以加入返食名單。
多謝CHING分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

好嘢一定要試

多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。

Thanks for sharing~~~

嘩..... 樣靚身材正... thanks for share

回復 videoman ##1 的帖子

nice share ching