[賽後報告] BB性感figure,人靚聲甜,十足星味,身材性感,有波有籮,...

名稱: BB
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A75450-太子-一樓一-BB.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

芸芸囡囡當中,小弟睇中新女BB,阿女年輕貌美,笑起黎嚟微絲細眼,好似識放電咁,竹筍白滑大波,優美玲瓏曲線好惹火,有腰有籮,眼前一亮,長髮而多麼有氣質嘅BB,性感figure,人靚聲甜,十足星味,身材性感,有波有籮,仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。到床上攬實佢邊打車輪邊撩西,hold住對大波,對奶緊貼我隻大脾來掃,摩打脷錫暈全身,慢慢由外淫到內,真係一個難得嘅多水姣西,環保含住碌野直吹橫啜,最正係眼神交流落深喉,口技超級一流無敵,搞到我好有感覺,好能舒服。到咁上下先來自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,到差唔多啦,傳教士式屌BB,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,拉屎反轉囡囡,對正豐滿又圓滑嘅籮友,成條鳩隊到盡,抽出再大大力逼入去,啪啪啪,一路拍打一路插,唔理咁多啦,腦海一片空白,一唔忍住一路向前衝,屌多幾百激,真係頂唔撚順,鳩吐白泡爆射收皮。同BB做愛真係好滿意,事後浴做足,有講有笑,服務態度好好,臨走仲好熱情,值得返食。
咁正女女扑得過
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 23:17