[曼谷] 2019 公佈 猜就咪浪high 得獎🎉♥️🎉

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

可能今次難度比較高…
比以往較少師兄參與同中獎
下次會簡單少少🙏🏻見諒🤣

問題一:bit style
問題二:假波
問題三:4400thb(因為太難,所以3000-5000都當中)我諗啤酒兄唔介意嘅🤣

請各位師兄自行對號入座,留個言簽到,等 啤酒兄 派獎🎊🎊🎊

請留言「請派彩…幾多條問題」
方便啤酒兄派彩🙏🏻🙏🏻🙏🏻

答中兩題:CPKELVIN , pabx, sammeme, 山之大將, macaoxx, kingofactor, fku321 , jacky10, crow7, buscando ,Kumiholucky7
答中三題:大江東去(好接近當你啱曬)

答唔中都唔緊要,當睇多啲資料😘😘
補充返少少資料:
Bit style ,一間老舊嘅bj店,佢唔會好似7heaven咁有水喉洗啫,有得瞓係度,佢得張沙發坐,然後佢地會用濕紙巾幫你抺下就算,硬件黎講好殘舊,雖然早兩年開始有全套服務,但始終佢做全套嘅房,硬件都係差到不得了…雖然軟件(女女)偶有佳作,但房間設備的確係需要改善🤔

個人經歷…試過口爆完條女,佢又吐曬係我啲9毛度…結果抺得唔夠清潔,一坐低食野就聞到自己陣精液味🤣🤣🤣

我諗唔算幫佢做宣傳掛…如有不妥,Bangkok兄可以del曬啲相🙏🏻🙏🏻🙏🏻

問題二嘅女女係假波,留意下圖用筆圈住嘅地方…至於女女邊度做,nana(講完🤣)

俾啲提示係邊間做…老闆娘都出埋(應該唔難搵😉😏)

注意啲相唔係間吧度影🤣…嗱,醒目仔,唔好拎住尼啲相去搵地方呀😓

問題三: tequila  milk 220thb一杯,相入面有20杯,即係4400thb,lady drink 係咁貴嫁啦依家,除非女女叫可樂🤣
順便一提,一杯lady drink女女可以拎到60thb,咁你覺得佢會鍾意現金定野飲…所以貴唔貴係睇閣下點樣處理啲drink錢問題😉🤣
大家可以嘗試揣摩出一套俾drink唔多,但又唔會小氣嘅方法🤣🤣🤣

bangkok 註言 (2019-3-16 09:38):
綠色名單已派彩

黑色名單未派彩
师兄,nana条女咩价位啊
回覆 讚好 不讚 使用道具

kingofactor  答中二題。幸運。
但bit style  炮房幾錢,仲有師兄未出完個故事,我等緊你個解釋點解條女係Korean town玩韓仔架

請派彩…中兩條問題

Kumiho

bit style 自從有全套之後都想去試,不過一直被其他店分左心

中2題 可惜冇去過Bit style 撞都撞唔到XD

CPKELVIN 答中兩題

第3條問題我估一杯180B所以答左3600B

LD問題, 我嘅處理方法係俾D女揀獎金定獎品, 如果一係請300B嘅LD, 一係俾200B現金, D女多數揀現金, 女又開心, 我又慳左100B, 大家都歡喜, 只有酒吧老闆唔歡喜

請派彩…中一條問題

條女睇落又整得唔錯~

KCMSS 發表於 2019-3-15 10:25
請派彩…中一條問題

條女睇落又整得唔錯~

師兄,請睇睇遊戲規則,一條冇彩派㗎!祝下次好運!或者叫Kim師兄出D題目唔好咁深,我都係中兩條咋

冇題識答😝

chanhins 發表於 2019-3-14 21:40
师兄,nana条女咩价位啊

公價囉…gogo bar嘅價錢🤣

Kingofactor 發表於 2019-3-14 23:10
kingofactor  答中二題。幸運。
但bit style  炮房幾錢,仲有師兄未出完個故事,我等緊你個解釋點解條女係Korean town玩韓仔架

Bit style我無記錯,2500全套(半年無去過)
工作很忙,請耐心等候🙏🏻

kumiho 發表於 2019-3-14 23:50
請派彩…中兩條問題

Kumiho

有心理準備啲房好肉酸🤣

crow7 發表於 2019-3-15 00:16
中2題 可惜冇去過Bit style 撞都撞唔到XD

下次去睇下囉😉

CPKELVIN 發表於 2019-3-15 00:47
CPKELVIN 答中兩題

第3條問題我估一杯180B所以答左3600B

但好多女都好貪心,錢又想要,drink又要多🤣

dellwtko 發表於 2019-3-15 19:51
師兄,請睇睇遊戲規則,一條冇彩派㗎!祝下次好運!或者叫Kim師兄出D題目唔好咁深,我都係中兩條咋!

係囉,我都覺得今次難度高左好多…下個月簡單啲,易啲幫啤酒兄散財🤣

Kimchen 發表於 2019-3-15 19:59
係囉,我都覺得今次難度高左好多…下個月簡單啲,易啲幫啤酒兄散財🤣

下個月潑水節,玩大d,金多寶

Kimchen 發表於 2019-3-15 20:59

冇所謂!豪一次,財散人安樂

登錄/註冊後可看大圖

Kimchen 發表於 2019-3-15 20:56
Bit style我無記錯,2500全套(半年無去過)
工作很忙,請耐心等候🙏🏻

2500全套 又唔貴喎

師兄絕對係寶貴意見

雖然小弟估唔中, 但都學到好多野. 多謝 ching, ^^