[中國內地] Cc 夏日的初恋 青春無敵 保證大車 ㊙獨家浴池誘惑(+200HK)

75 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: Cc 夏日的初戀
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A80611-尖沙咀-美少女-Cc夏日的初戀.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

條女服務堅掂!
【Cc 夏日的初恋】 真係今期必食幼幼 (堅幼!幼到出汁!100%保證史上最幼嫩!)。見到女女就性慾起,根本就係超班力作(幼幼超清純、超白滑、超粉嫩、超cutie )  、身材苗條, 、清純索女,五環標志,我即打俾agent問下服務如何,「主動大車、波推、環吹、女朋友感覺、把聲甜到真係甜到漏……」我話唔信、咁高質既女女都有呢D   ?! Agent話佢都唔信,但呀女真係好有家教 、集完美可愛既外表聲線:loveliness:   、同埋無可抗拒既女朋友服務態度   ,見Cc又有美女推介,一定要支持下!睇黎真係酒店女女既經典  。

Cc  夏日的初恋 青春無敵 保證大車 ㊙獨家浴池誘惑(+200HK)✔

樣貌: 【Cc  夏日的初恋】1x歲~18歲美少女幼幼、日式o靚模feel、走可愛路線、超超超超超超超超超清純、人cute聲甜、唔笑由至可、一笑殺死人
身材: 完美走肥苗條身材、骨架細、男人最愛 (至少我最like)、手幼腳幼、波大腰幼、真係完美、冇錯、真係完美既body,粉色幼嫩乳頭、瘦底C級大波、白滑過嬰兒既肌膚(真係超白滑  、真正幼幼)
總結: 酒店真正幼幼 、可愛教主 、好在我把握時間BOOK、冇錯過!  
AGENT從不調包,約【Cc  夏日的初恋】就絕對係【Cc  夏日的初恋】本人。

上到房,一見面, 【Cc  夏日的初恋】好嬌爹咁問我OK嗎,我話我唔OK就唔係正常男人啦,我見到她白皙幼滑的肌膚、那種很苗條有線條的少女胴體,忍不住與她又錫又攬,她也跟我親熱, 請我食波餅(C級真波),同時不斷親我耳朵吹氣,之後還脷搭脷大車,Cc推介,一定要介,親熱了一陣,前戲認真過癮  。她的身材線條曲線很有美感,皮膚的白滑程度簡直可以與小孩媲美,真是PERFECT,也太幼嫩了,但【Cc  夏日的初恋】她跟一般幼幼不同、【Cc  夏日的初恋】是我心目中的女神  。

整個過程很淫蕩,我見了她近乎完美的體態、非常有彈性的胸部,忍不住不停地玩,她大波卻幼腰,屬瘦底,我倆在化妝鏡前的椅放下、放在我的大腿上,我親她乳房,親她咀,原本【Cc  夏日的初恋】她害羞而且把燈放在我們前方擋住我的視線(她可能不想看見鏡中被我親的情景),亦避免跟我親吻,但後來挺主動的慢慢與我濕吻,無論是做服務還男上也是有舌吻,最後一個POST是狗仔,本來不想那麼快,但鏡中她的美乳,淫蕩的樣子和姿勢實在讓我忍不住就射了。

第2Q,我男上,她下面緊窄,包晒我弟弟,我們倆邊親咀邊扭動下身,【Cc  夏日的初恋】她緊緊抱住我似乎是高潮(當然不一定是真的),這些或許是一種技倆,但很自然,完事後有時間剩,我倆在床上依偎著談談情說說愛,享受浪漫既時光,先至去洗白白。食過【Cc  夏日的初恋】,本人認為係酒店最不能錯過的極品之一,極具女人味的幼幼(一般女女兩種特性不會並存),冰肌玉骨如仙女下凡 ,真人絕對靚過上鏡,有d靚模feel既可愛妹妹,未食過真係唔好再錯過,Cc呢位【Cc  夏日的初恋】真係極品  。

【Cc  夏日的初恋】 18歲㊙堅幼‼ 幼到出汁‼ 100%保證大大大大車✔

==================================================================
jasonjasonng

http://141hongkong.com/thread-1978837-1-1.html

Cc  夏日的初戀 忘了時間的鐘

同公司請左兩天假,提早過復活節,近來做生做死,放假緊係要輕鬆一下,見Cc夏日的初戀其實我之前都試過,一直都有keep contact,返來香港上班,想再聚一聚舊,約了今日頭鐘。

Cc夏日的初戀 ,湖南長沙幼幼,個子不高,瘦身材可愛細粒,手幼腳幼,似一位鄰家的DSE 考生,見到她會不其然憐香惜玉,皮膚尚算白滑。最欣賞是她沒有任何脾氣,是一個不折不扣的開心少女。開門見到我都認得我,馬上來個擁抱,Jason覺得佢好似比之前瘦了,很易抱起,馬上大車了起來.......

雖然Cc夏日的初戀是個幼幼,但床上功夫不錯,特別是懂得調情挑釁,攪到扯直想射,似可以俾你屌但屌唔到果種淫淫地feel, 但因為我係消費者,緊係可以屌啦,哈哈!插入後感覺好緊窄而且淺,係連短少既細J都覺得好有壓迫感,其他巨龍更不敢想像... 插耐左少少有深情大車,仲有收音機,緊上加緊,好想射,但作為老嫖既我,點都識控制下既,穩定節奏,放慢呼吸,過左個幾秒後開始見真功夫,大家開始入肉,見女女有汗有高潮(我估)後,Jason選擇用自己的方式射精..

事後,Cc夏日的初戀同我傾下計,原來時間過得這麼快,冇見幾個月,大家生活都有不少轉變,好多野都好似過眼雲煙,同佢傾計真係好舒服,佢做過網上直播,會懂得同人傾心事,和上次一樣,都有播佢自己的歌俾我聽,睇下佢在湖南生活時的照片...整個過程很開心,希望Cc夏日的初戀日後會有好好的生活!

附上真人相5張,希望大家會喜歡Cc夏日的初戀,讚好報告謝謝!
====================================================================================
============================================================================================
囡囡: Cc 夏日之初戀

家用: 1000 (浴池🛁+200)

樣貌 8.5 / 10 幼幼,19歲,瓜子面小美女,可愛活潑QQ地,五官標緻,眼仔大大,有帶color-con,鐘意佢個嘴,好q又性感,似外國少女輪廓,走日韓學生妹風,自己鍾意diy造型,cosplay風格。同kitty兩個類型。

身材8 / 10 苗條,瘦底,波有C, 靚吸手波再大d,挺,C,廟細燈籠大,彈手好揸,又淺lin又淺暈,副計幾靚,鮑緊窄,多水,,裡面粉肉好奶,幼幼應當如是。

服務10 / 10 服務AV級數,必大車,有ISO。上房,幫我除褲襪底褲,我唔洗破冰,女女直接攬住大車。侍浴細心,洗得乾淨,有波推,跪地水蕭,上床又大車,之後又吹簫,好舒服,含吹奶啜樣樣能,安慰我碌棍+兩粒睪丸,見靚鮑粉嫩當然69,69奶出水,反應真。可以口爆。

C姐安排妥善,雖然酒店上房比較嚴密,但c姐教我方法,好方便!果然系上有政策下有對策。

回帖獎勵 +1 元錢

清純又放,蕭魂眼神

回帖獎勵 +1 元錢

呢個好得好靚

回帖獎勵 +1 元錢

囡囡樣貌巧C文又清純

回帖獎勵 +1 元錢

樣子清純有氣質

回帖獎勵 +1 元錢

樣子好甜美

回帖獎勵 +1 元錢

樣子好甜美