[曼谷] Play遊曼谷Day 4 and 5-有一種悲傷及抱夢而活

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一回講到-靈魂伴侶及亂世情侶

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

我不羨慕 太陽
照不亮你 過往
有些黑暗 我們 都一樣

我太嫉妒 時光
能離開得 大方
不用開口 也就無需躲藏

有一種悲傷
是你的名字停留在我的過往
陪伴我呼吸 決定我微笑模樣
無法遺忘

有一種悲傷
是笑著與你分開 思念卻背對背張望
剩下倔強 剩下合照一張

Oh~ Oh~
成為彼此的路 多嚮往 怎會失去方向?

有一種悲傷Oh~
留在我過往 無法遺忘Oh~

有一種悲傷
是你義無反顧 讓愛成為 我身上的光
給我溫暖 卻不准我遺忘

有一種悲傷
不想要與你分開 思念才背對背張望
你是所有 你是合照一張

Day 4

起身!全身都係汗!

沖涼洗頭刷牙食早餐!

女子們一早就問在下覺得點?

呢一層真係要做個人體實驗先知!

正所謂唔找女子唔知身體好!

咁就約女子J啦!女子J回覆話中午好不好?

因為下午已有Booking!

差不多時間!女子J到左!

依然係不食人間煙火的樣子!笑容又甜美!身材又胸惡!

大堂酒店班Boy都係咁望!

打招呼拖手上房!

吹下水!女子J就放隻手係在下額頭睇下仲有無發燒!

又叫在下今日唔好郁!咁在下呢位病人當然要聽話啦!

過程都係個D啦!但係證明左身體唔完全好!

因為女子J話P X比平時快左!

在下反問女子J講真定講笑呀?

女子J話好肯定P X係無乜精神!

事但啦!

跟手一齊沖涼!然後一齊去食飯!

食物太普通,廢事放上來了!

食完就送女子J去坐BTS

女子J話幾個鐘頭後打比P X再睇下有無唔舒服!

在下講左句多謝就行返酒店再休息下!

瞓下醒下瞓下醒下!

6點電話響!女子J打來問在下點!

在下回覆話差不多啦!女子J就叫在下乖乖地休息下!

算啦!晤好搞咁多嘢!都係休息下!

Day 4完

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

我 共你已不可能‭ 共你已不可能‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
愛到‭ 永遠更吸引‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
夜更深‭ ‬望見滿身傷痕‭ ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
命裡的小不幸‭ 逐次去試探你的心‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

我願能‭ ‬我願能‭ 進完退退完又進又前行‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
繼續行‭ 繼續行‭ 縱犯錯不減你天真‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
‭ ‬‭ ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
還要去過生活‭ 誰與你過生活‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
答案永遠未知道
沒有他都好‭ 仍要呼吸美好‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
誰與你過生活‭ ‬還振作過生活‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
對與錯有誰知道
直到天一光‭ 從頃刻中看到@‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

我‭ ‬就愛你這種人‭ 就愛你這種人‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
為愛‭ 我哪會怕犧牲‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

愛‭ 哪需要恨‭ 全部不要緊‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
誰與你過生活‭ ‬還要去過生活‭ ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
答案永遠未知道
沒有他都好‭ 仍要呼吸美好‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
誰與你過生活‭ ‬還振作過生活‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
對與錯有誰知道
直到天一光‭ 情頃刻中看到‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
再也不必講‭ 仍過得很好‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Day 5

瞓醒已經Lunch Time!

求其食碗麵!

差不多夠鐘就行去T21 同女子L會合!

當然係睇Captain Marvel啦!
IMG_20190314_135411.jpg IMG_20190314_135445.jpg
IMG_20190314_135646.jpg IMG_20190314_135705.jpg
女子L準時到!買飛入場!

睇完女子L話晚上2030可否睇CH3電視?

可以,當然無問題啦!

到酒店前女子L話想買榴蓮同7仔!

買完就返酒店!

女子L就開餐!在下見眼瞓又補睡一陣!

差不多7點幾!餓醒左,問女子L食晚飯嘛?

女子L就頭先食到好飽!不用了!

但陪P X去食!睇下時間,都係買外賣算!

大家拖住手去Soi11買Pat Thai返酒店!
在下就慢慢食!女子L就閃電沖涼落妝!

夠鐘睇電視!一齊睇電視!唔明講乜就叫女子L大約翻釋一下!

睇到差不多!女子L係度食白麵包搽果醬!

R爆頭!正餐又晤食!方包搽果醬又一餐!

一路Hug住睇泰劇!2300睇完!

女子L即時換Mode騎上來係咁搞在下!

在下都係任女子魚肉!哈哈!

都係個D啦!完事!一齊沖涼然後睡!

Day 5完

能怎樣 能怎麼解開倒轉境況
誰可以 飛進未來說 該那樣
誰有夢 抱夢而活總會不安
一個少年人 給世界背棄在遠方
我只想給你打氣 無論別人話癡心枉想 請繼續前往

當你有夢 方可堅強 清楚所追跟所想
多麼瘋狂 但仍然是你 靠歲月來擦亮
不再作夢的很清楚 其實沒資格埋沒你
伸出雙手再創 遠路總是漫長 始終 會尋獲應走去向

微笑吧 曾經多麼的失意 悽愴
仍可以 依靠熱誠 去找寄望
誰有夢 抱夢而活 不會枯乾
找個有緣人 分享所有愛共理想
我只想給你打氣 無論事情讓身心多傷 請向未來看

當你有夢 方可堅強 清楚所追跟所想
多麼瘋狂 但仍然是你 靠歲月來擦亮
不再作夢的很清楚 其實沒資格埋沒你
伸出雙手再創 遠路總是漫長 始終 會尋獲應走去向

世上全因愛與夢叫它變成好看
過去了的 始終有夢 現在讓你 接力燃亮

當你有夢 不慌不忙 經過鍛鍊亦尋常
多少失敗 未能磨滅你 靠信念來醞釀
不再作夢的很清楚 其實自己寧願像你
光陰當中再看 那懼起落無常 風光 偶然又天清氣朗
play兄2日仲未退燒?
病左都搞到野咁堅
回覆 讚好 不讚 使用道具

溫馨睇泰劇😁

ilovetoplay 發表於 2019-3-15 11:51
師兄!燒應該退左!
但係個人無乜精神!
都係辛苦女子要岀好多力!

比着我多數叫女女陪瞓算
搞完應該應該仲攰

dddmmm 發表於 2019-3-15 11:53
比着我多數叫女女陪瞓算
搞完應該應該仲攰

運動下!加快血液流動可能有幫助!
講真!完左事個頭真係無咁痛!
晤知係心理作用定乜?
但女子L話在下鼻寒比平時重!

Play兄今個trip會見姐姐嗎?
好似好耐都無見過姐姐既出現

dav_0122 發表於 2019-3-15 11:56
Play今個trip會見姐姐嗎?

師兄!姐姐被長包!

ilovetoplay 發表於 2019-3-15 11:56
運動下!加快血液流動可能有幫助!
講真!完左事個頭真係無咁痛!
晤知係心理作用定乜?

有料呀
我都係帶定藥去安心
鼻寒係咪瞓得好先有?!

dddmmm 發表於 2019-3-15 12:03
有料呀
我都係帶定藥去安心
鼻寒係咪瞓得好先有?!

鼻寒平時都有!女子話昨晚特別大聲!

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

呢種感覺先正~~溫馨得嚟又唔太痴身
CHING 未病好就開戰..睇住身體喎

dav_0122 發表於 2019-3-15 11:56
Play今個trip會見姐姐嗎?

http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2034661

唔講了
自己睇

ilovetoplay 發表於 2019-3-15 12:06
鼻寒平時都有!女子話昨晚特別大聲!

鼻寒還好
我試過啲女瞓教好似打交咁

dddmmm 發表於 2019-3-15 12:20
鼻寒還好
我試過啲女瞓教好似打交咁

師兄!鼻寒係在下呀!
女子係Hug住在下安睡的!
不過應該比在下鼻寒搞到睡得晤好!

dddmmm 發表於 2019-3-15 12:19
http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2034661

唔講了

辛苦晒師兄!

morrissky 發表於 2019-3-15 12:13
回復 ilovetoplay ##1 的帖子

呢種感覺先正~~溫馨得嚟又唔太痴身

多謝師兄關心!

回復 ilovetoplay ##6 的帖子

为什么没有女子I的。消息。

erm 發表於 2019-3-15 12:30