[囡囡推介] 大波住家少婦潘金莲,浴中大細車牌都有,高級環保深喉吹,廿十四味皆能

名稱: 高挑巨乳潘金莲
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A85684-深水埗-一樓一-高挑巨乳潘金莲.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前日終於食到件靚女潘金莲!一開門一雙36真波而經對我打招呼,唔理得禁多入閘攬下先,皮膚仲係幾好。望多兩望細佬當堂立即企到直一直,人妻感覺,仲幫我削3好細心,仲記得沖涼果時揸下距個波好軟綿綿,細心待浴我自己都無沖得禁乾淨,床上功夫更一流,漫游全身,吹奏仲得,上下左右不停喪吹,蛋蛋都食埋,深喉下下落底,仲識唔比你岀野要你插下距,我多手模下槐田,而經濕哂,上套大戰,女上望對36蕩黎蕩去真係視覺享受,再黎推車,吓吓入到盡,靚女叫到好大聲,仲叫我大力插,我只好聽聽話話大大力插,最後我敗筆了,av式既叫床聲令到我爆槳了。真係爽死,事後送個事後吹!今次係我係一樓一禁多次,走既時候係最滿足既一次!呢位潘金莲我總結服務同樣貌我都俾10分!必定反啅……
頭香,多謝師兄分享。
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 07:27