[囡囡推介] 初做模特儿索爆美少女人奶顔射巨40寸嬌嬌浴中大細車環保深喉吹独龙冰火水啸口爆颜射事後嘯廿四味皆能功夫全場最掂

簽到
名稱: 人奶顔射巨40寸嬌嬌
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A88457-深水埗-一樓一-人奶顔射巨40寸嬌嬌.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前两日食到一個,令人神魂顛倒大波女神人奶顔射巨40寸嬌嬌,樣貌嬌小玲瓏又靚女,從靚過港姐冠軍徐子珊,腰幼波大40寸天然真波,約廿几歲細細粒,斯文得來又萬千風情,肉體誘惑,眼神淫到懾骨,波肉質白滑人奶顔射巨40寸嬌嬌仲有環保吹簫,冰火毒龍鑽,如要求仲可玩埋口爆亦得!真係給所需要的大部份男士,入閘見到佢豐滿嘅上圍,露出五吋長嘅事業線貼身擁抱我,細佬立即升溫變小剛炮,除埋衫就一起沖涼!甜甜好細心幫我沖涼,超白滑大波前後滑上滑下,再夾住肉棍係緊磨,爽得我差啲就走火!上床囡囡從耳舔,幾乎搜雲全身上下,舔得好很舒服!仲有BM真爽,要求幫我環保吹,勁正,還有冰火玩,一冷一熱只有,人奶顔射巨40寸嬌嬌先有咁好服務,好似帝王式咁享受舔啜,含得好很舒服!啜到開始頂唔順了,上套就渣住佢超級大波一路屌插,佢小妹妹又濕又滑,佢好似勁enjoy咁樣,還不時發出甜蜜,細緻誘惑嘅呻吟聲,讓我停唔到來,轉換多個 位置淫樣讓我越戰越猛,轉女上,撫摸嬌嫩白滑大波,無比誘惑,騎姿優美迷人,佢un un不停,爽得我忍唔住轉推車,係人奶顔射巨40寸嬌嬌誘惑呻吟聲刺激之下,興奮無比猛推多幾十下,最後我要求玩埋口爆!人奶顔射巨40寸嬌嬌嘅吹功好厲害在龜頭吸得實一實,現在真係爽到爆俾佢啜完出來,完事後仲一齊沖洗添,大家完全唔覺年紀上有代溝,做得倾得好開心,雖則唔捨得走人,但為免阻佢做生意,被家用走人,喂,有下次再返食她,如此好服務,好功夫,大家值得試食,人奶顔射巨40寸嬌嬌好野嚟架,真系好燃掂
頭香,多謝師兄分享。
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。
Thanks for sharing~~~
多謝師兄分享
魔鬼身材

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:28