[囡囡推介] 後生靚女模特兒身形走肥,魔鬼身材口技真係無得彈性愛...

簽到
名稱: 中韓混血廿四味皆能
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A88833-觀塘-一樓一-中韓混血廿四味皆能.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平時都去開觀塘,見有新網埋試下新野, 整番件超級大波先,目標係中韓混血廿四味皆,於是就打上問返工囡囡話有返,於是就衝上去,上到去囡囡剛做完野,然後就叫我入黎佢著住條裙,第一眼望落樣, 鼻高高, 眼大大,瓜子口面,對波白滑彈手最小有39勁大,好燃正我估應該21歲左右,而且身型幾靚同我差唔多高,估應該有167cm左右, 於是就攬左一陣,隻手又不停抽下水,跟住就望住佢個樣好自然咁咀落去,之後大家就解甲沖涼,佢對波唔大亦唔細,都夠玩而波身較淋,但又未去到水袋波淺啡色lin, 而且有腰, 有幼長腿, 所以整體身型真係幾fit入到沖涼房我就坐係張洗pat椅度等佢服務,我一開始佢就坐我大脾上面感覺又唔覺重,佢就用隻鮑係咁磨我大脾鮑毛同腳毛既磨擦, 個種感覺又幾過癮,之後見對波係我面前,我就渣下波又攬下條腰,佢塊面同我距離好近於是亦都順勢咀落去,而今次就有小車一路磨一路小車,之後就慢慢錫我li再到水蕭佢蕭功真係唔錯,有深喉而且幾有層次所以好快都比佢吹硬左,之後就出番去,由於我知道今次沖涼時間耐左有機會趕唔切出2Q,於是一開波我就叫佢訓底, 一開始都係咀左陣再鍚頸到LIN隻手亦都慢慢各下移,之後既功夫越做越勁, 好快就令到佢好HIGH,下身不停咁郁去配合我既動作, 再加埋佢既呻吟聲,就知道佢好想要,所以我就帶套上馬一開始就男上呢個時候FEEL到佢好HIGH,佢就主動伸利出黎要大車, 咁我就順勢去馬,一路大車一路抽插,雖然大車時間較短,之後轉番小車,  不過都成功拎到大車牌,其間亦都FEEL到佢有幾下收音機,等佢慢慢享受下先, 而我都仲FEEL到有收音機開緊等左陣就抽番出黎先, 我再扒係度享受服務先,一開始就黎個BM先,由於佢既頭髮好長,佢既髮尾會輕輕掂到你好似R緊你咁,加埋對波磨 個種感覺又係幾爽,(其實係佢咁岩唔記得拎髮夾入黎所以冇得扎起頭髮咁我先試到 )之後就用利鑽我耳仔再慢慢鍚背部鍚左陣佢就掉轉身, 隻鮑坐係你背部,你背脊會FEEL到隻鮑既暖力,個種感覺又係唔錯,佢就再慢慢鍚到落腳瓜位,再慢慢鍚個PAT PAT佢有毒龍鑽既,佢就開始鍚我LIN,再吹蕭,佢蕭功真係唔錯有下下深喉,可以成條吞晒,所以好快又比佢吹硬由於近排忙多野做,個人較累,呢次由佢一開始黎個女上,佢就主動黎個大車先之後慢慢郁,玩左陣我驚佢累於是就轉番男上,佢隻腳可以開到好大可以下下盡情咁插盡,抽插既時候,佢都有自己渣對波,仲有放隻手指係脣上,個樣比人感覺好姣頭先一樣,再 享受埋收音機忍唔住爆著,理去沖涼完全冇諗過有車牌(不過我估應該都唔難既)……服務頂呱呱,中韓混血廿四味皆能各位值得食用……
回復 bobking ##1 的帖子

nice share ching
有無咁正呀
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。
回復 bobking ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
靚女模特兒
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:51