[賽後報告] QQ校花熱情迎接我入房,即時伸出淫手搓巨乳,的確滑不溜手,肌膚之親非凡享受,入到浴室後,發揮大乳嘅威力,果招波推,由背脊一路推到落腳,正呀

簽到
名稱: QQ校花
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A88279-深水埗-一樓一-QQ校花.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐無出來搵囡囡啦,今期老友大力推介深水埗QQ校花比我,梗係要試吓掂唔掂啦,原來真係我柸茶,床上功夫仲好真好有feel,完全可以令我沉船咁滯,QQ校花熱情迎接我入房,即時伸出淫手搓巨乳,的確滑不溜手,肌膚之親非凡享受,入到浴室後,發揮大乳嘅威力,果招波推,由背脊一路推到落腳,正呀。之後跪低夾腸仔兼水中吹簫,爽到震。床上,服侍我趴低,先來按摩推油,開背有力有手勢,功架十足,技術好掂,慢慢按摩埋全身,推油真係推得好好,好用心去為我推鬆全身,成個人真係舒服曬,推埋前列腺,手勢一樣咁掂,掂到無心享受。環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,二話不說女上,高級騎術,我狂玩36D大波,騎住來玩,我忍唔住啜乳頭,享受到閉上眼睛發出呻吟聲,令我都立即慾火焚身,之後轉身男上,我一下下的抽插,佢叫到出聲要我大力D,入D,好托住對腳,掛上肩膀,吓吓唔留力,盡情抽插,佢肉緊時我興奮,佢洞口好濕,D水流落張床度,真係天生淫蕩,西水都多過人,差唔多啦,來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加QQ校花叫床聲,十分好feel,去到高潮頂點,爽到爆漿米青狂噴,休息一陣再陪我去沖身,最後俾家用再閃人,下次必定返食。最後比埋家用加貼士,到宜家仲回味緊。
回復 whero ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
天生淫蕩
多謝師兄分享
見到條女都硬晒!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 22:48