靚模sexy樣靚波正兼靚

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

收工搵囡細佬特別精神.約呢個靚模sexy身材正服務又好.佢樣靚波正兼靚.十幾廿歲左右,身材瘦底.唔肥!咁一於去砌佢.

約好時間上樓.見面忍唔住就揸揸佢波.入房除衫一齊沖涼洗白白.波波柔軟好有彈性.時不時波餅挨過嚟食下.水蕭舒服又多服務.水中蕭我嘅至愛.

沖好涼入去先.等埋sexy入嚟服務.過程好聽話同好用心.仲會時不時掃下我細佬.先個嚟漫游波推.之後錫lin舔蛋蛋和吮大比內側我最鍾意.仲有吹個時我差d俾佢吹出嚟咁.

先用條脷喺龜頭邊錫一輪.實在舒服到無法形容.吹功真喺勁到唔識講.忍唔住就戴套插入去.慢慢入時都感覺窄窄地.插多幾嘢sexy佢叫聲開始呻吟.有D feel.佢叫床聲好鬼正.個靚樣好投入好high咁.我都插得好爽.

囡囡的技術嫻熟且好配合.最後囡上好瘋狂咁策騎.一出一入控制好節奏慢慢嚟玩多成幾分鐘.最後狗仔式插到最入啪啪聲西水溢出加埋佢快樂嘅淫聲越插越快.最終忍唔住出咗一袋俾佢.真喺好滿足.呢個真喺抵食!
http://mo.nightlife141.com/zh/7377/%E6%BE%B3%E9%96%80-%E9%85%92%E5%BA%97%E9%A0%90%E7%B4%84-%E9%A0%90%E7%B4%84%E4%BC%B4%E9%81%8A-%E9%9D%9A%E6%A8%A1sexy

登錄/註冊後可看大圖

回復 wniamyl ##1 的帖子

又推又吹,夠嗮溫柔體貼。
多謝師兄分享報告
多謝分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:00