[新兵問路] 4月15日過年,會唔會d囡番晒屋企,矛囡囡呢?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題,大家有沒有經歷?分享下吖
另外想問問,大家有矛冇係曼谷買個偉哥之類既藥呀,年紀大,要用下藥了!
如果唔方便,pm 我吖
唔該咁多位師兄
阿輝叔 發表於 2019-3-17 16:43
如題,大家有沒有經歷?分享下吖

會呀,會好似大陸妹咁番晒鄉下
建議樓主唔好去,否則只會白走一趟
NANA,COWBOY會熄晒燈
霓虹熄了,世界漸冷清~
回復 阿輝叔 ##2 的帖子

我个人建议可以食下街边卖噶果冻kamma,药力快,好过伟哥。不过街边货无保障,吃唔吃就睇师兄点决定啦
dellwtko 發表於 2019-3-17 17:02
睇我舊年出嘅分析啦:

http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1988698

啤酒兄 我都有個年經問題 潑水前夕 會唔會囡價升

4月13,14係pty 會唔會無女 有女都好貴
comeonjames 發表於 2019-3-17 18:43
啤酒兄 我都有個年經問題 潑水前夕 會唔會囡價升

4月13,14係pty 會唔會無女 有女都好貴

13同14號唔會!可以睇埋我舊年呢個主題

http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1989936

我唔係好記得舊年我邊日到芭堤亞(我估十五或十六號),搵女全冇問題,只不過以前入夜就停止玩水(除咗十九號),但舊年所見WS有好多國內遊客,入夜照玩水,所以會係濕囇身咁入gogo吧玩,因為咁,gogo吧關囇D冷氣,D坐椅亦鋪咗膠布防水!

dellwtko 發表於 2019-3-17 18:58
13同14號唔會!可以睇埋我舊年呢個主題:

http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid ...

Thank you
4月頭有假 但又驚大選完又有咩示威
又驚近潑水節咩都貴 4月14號就走 應該無問題啦

根據泰國朋友同我講,寫字樓休息三日,好似係。好多人會請多幾日假,前後七日返鄉下。工人會好似中國咁樣休息兩個星期至一個月不等。潑水節期間,曼谷比較少人。

答案由泰國朋友提供,啱定錯都同我無關。另外上面答案好似同囡囡無關。
comeonjames 發表於 2019-3-17 19:27
Thank you
4月頭有假 但又驚大選完又有咩示威
又驚近潑水節咩都貴 4月14號就走 應該無問題啦

希望選完冇問題啦,貴都係18/19號嗻,14號返香港應該冇問題,記得準備潑水節用品,水槍/防滑膠拖鞋/密實袋!
chanhins 發表於 2019-3-17 17:44
回復 阿輝叔 ##2 的帖子

我个人建议可以食下街边卖噶果冻kamma,药力快,好过伟哥。不过街边货无保障,吃唔吃就睇师兄点决定啦

有沒有師兄試過?
阿輝叔 發表於 2019-3-18 07:26
有沒有師兄試過?

我見果位師兄週圍問人嘢都唔答你,我幫幫你啦!

我估果位國內師兄又串錯字,佢應該係講Kamagra,印度出品,有唔同味道,好似食D溶咗嘅軟糖咁,藥房有得賣,唔駛一定喺街邊買,睇你買幾多,最平幾十銖就有,唔知你乜年紀,第一次食唔好食囇成包,我驚你成晚硬過條鉄!我通常係食少少,到玩到個trip尾驚冇力先食多D!希望幫到你
dellwtko 發表於 2019-3-18 22:13
我見果位師兄週圍問人嘢都唔答你,我幫幫你啦!

我估果位國內師兄又串錯字,佢應該係講Kamagra,印度出 ...

謝謝你,在街上我見過呀,邊度買會可以買到正貨
阿輝叔 發表於 2019-3-19 09:52

我今年52了
阿輝叔 發表於 2019-3-19 09:52

其實可能貨源一樣但藥房買點都有信心D,最初我係喺曼谷Sukhumvit路一間小藥房買(近Soi11),但後來發現芭堤亞週街都係,平靚正,我多數幫襯一閒喺Second Road近Avenue商場嘅藥房,上次買好似係千五銖一盒有五十包,如果有番五十幾歲,就算身體冇乜問題,係咁意食吓好喇!

dellwtko 發表於 2019-3-19 16:07
其實可能貨源一樣但藥房買點都有信心D,最初我係喺曼谷Sukhumvit路一間小藥房買(近Soi11),但後來發現芭 ...

唔該晒你
唔知曼谷係咪藥房都多數有
richardinthai 發表於 2019-3-21 12:42
芭提雅 1000銖有交易 試下再搵下

咁我用過果間係真貨,有效,又唔駛為每包慳10銖週圍去搵

dellwtko 發表於 2019-3-21 13:48
咁我用過果間係真貨,有效,又唔駛為每包慳10銖週圍去搵!

我怕係假藥。。。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 17:40