[賽後報告] 風騷媚媚 樣靚身材FIT,仲要熱情奔放,真係一部性愛搾汁機,扲鐘入閘,完全自動波,夠晒好享受,入去沖涼,細心侍浴,波推小不了

簽到
名稱: 風騷媚媚
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A88278-深水埗-一樓一-風騷媚媚.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去開深水埗洗樓,行到腳軟軟鳩硬硬,見我之前食過嘅女神風騷媚媚 剛送客,梗係拿臨入閘啦,walk-in都有得食,好似中獎咁,風騷媚媚 樣靚身材FIT,仲要熱情奔放,真係一部性愛搾汁機,扲鐘入閘,完全自動波,夠晒好享受,入去沖涼,細心侍浴,波推小不了,好戲來了,冰火水簫,冷溫水交替含鳩,未算勁,李斯得林,冰藍簫,嗰種簿荷刺激真係爽到暈,佢條摩打脷不停掃我龜頭,又奶我支掍,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫!床上慢慢玩,主動全身漫遊,摩打脷好似吸塵機一樣咁勁,高級環保吹奏,手口並用,眼仔碌碌望住你吹好耐,啜鳩頭,奶鳩根,超級無敵吹技,吹到細佬變得又粗又硬,玩陣六九,奶至緊緻嘅穴洞出水,首先來個揸住我條熱狗塞入佢隻鮑魚,我雙手梗係揸住佢36D大波波啦,風騷媚媚 仲猛烈地狂un幾分鐘,合埋眼不斷享受打樁嘅樂趣,憂怨嘅呻吟聲,享受一流,換番第二個姿勢,眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,差唔多啦,換個怒火推車,狂抽後推,啪啪啪,隊到瘋狂爆射,真係好撚正呀。唔屌唔知身體好,未食過床上達人風騷媚媚 ,未算真正享受過性愛。
多謝師兄分享
多謝分享
風騷嫵媚
多謝師兄分享
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。
Thanks for sharing~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 22:56