[愛嫖交流/分享] 3月15日晚羅湖村向西游記

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上周五晚相約老友一齊北上,出關去羅湖村食飯,食完巡下村內乜都冇,只得足仔熟女只啱伯伯玩,去中行有2,3個拉客婆話有靚女,收兩魚加房錢五草,之前試過系醜中女多唔敢再試。

約左上次hk食過嘅141四川靚中,一齊去唱k,唱完去七仔開房同靚中大戰收我五魚玩足成個鐘。
我老友就去左向記巡下,佢系朱XG店遇一男G頭,撩佢去村對面ha X花果頭上樓睇女,甘啱只得一件19歲卜卜脆幼食,佢話樣一般微波但後生只收兩魚淨屌!佢話囡窿窄屌幾分鐘已出!搞掂後佢去老麥等我。

我爽完去會合佢,一齊去左soxo吧玩,里面好多姣婆但佬更多!僧多粥少應該冇運行,昅左陣就返酒店訓覺休息了!
懷念以前既景況
多謝分享
我愛朱纷申 發表於 2019-3-18 18:23
76老作猫跛閪
好心你收水
苏荷.soho

IMG-20190318-WA0000.jpg 唔俾你條76写能錯
苏荷都唔識
又衰一鑊
Screenshot_2019-03-18-18-34-57-964_com.android.browser.png Screenshot_2019-03-18-18-34-13-017_com.android.browser.png
回復 77fans ##1 的帖子

多谢师兄分享

羅湖村就唔使諗架喇,村口棟商業大廈就o黎落成,再加埋係正地鐵站出口,公安一定唔會比附近烏煙瘴氣,遲d隨時連足仔都要收皮。
好多年前去看過,現在已經衰落了
多谢师兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 00:22