[中國內地] 高大版裕美 溫馨覓食報告

簽到
名稱: Model Gem
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A82364-尖沙咀-美少女-ModelGem.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前言:純粹係跟師兄嘅翻食而決定出擊約炮(佢肯再次翻食證明極有打卡價值),咁夜晚見有啲時間就約細mike哥幫我安排時間約Gem『溫馨短聚』嘞!

咁到咗約定時間早10分鐘已可上房,開門霎見,囡囡約26歲姐姐樣,面型略胖仍算耐看,典型外省妹子長相但頗秀麗,有幾分像香港藝人《裕美》的感覺……另外佢身高約175米(5呎9),但仍矮我一個頭,雖然身型龐大,小腩無公仔但勻稱,model嘅身高企埋我度都有小鳥依人feel……

她一見我青靚白淨嘅樣已好冧咁坦克車埋嚟避無可避,而且條脷極之有力,我都運用到超藍初階嘅力量先可以與之抗衡,跟住更主動幫我除衫褲鞋襪摺起放好晒,日本家政婦感覺好濃,解甲後彈出一對白滑38F足秤嘅鐘乳咪咪任我品嘗細味,好大,好白,好滑,好聚同好彈手,而粉紅色乳頭更是可遇不可求,兼且可任搓任摸任揸任揑,搓圓㩒扁乜都得……其後過水時待浴好仔細清洗,再送幾下波推大車後嚟個水蕭都冇難度,多次深喉頂到佢喉嚨咁滯都毫無齒感,極為舒爽而且極有莞式風情……

到正場時先俾我搓撫一輪後,又俾佢個咀強暴我個咀,又猛話我靚仔又白滑(我都唔想咁白……嗚),咁佢魚肉我一輪後再含我紅豆再下移啜我肚臍(噢,痕到吖,但好爽),再跟住下移,雪雪聲咁幫我含棍吹笛,且360度環迴用條有力嘅脷瀨過乾淨後,再袋底Y字位都唔放過,好得很。隨後佢再次亡命坦克車過嚟,我亦無避照單收,我就摷佢已濕晒嘅陰蒂,試吓指插佢亦冇反抗任我嚟,佢扯晒哮咁滯嗰陣我反佢個身用力咁揸佢對巨奶同啜佢兩粒粉豆,佢興奮到捉我隻手任佢對波,仲眼淫淫望住我又想車埋嚟,但今次我俾個耳仔佢瀨,佢都啜到津津有味,癡女本色咁強,當然盡情把玩佢副偈,我再返轉佢身先嚟個洗面奶,再用我嘅金剛爪大大力咁揸,佢好受力亦冇縮任我玩,咁玩到咁上下就上套嚟過『深入探討』。

囡囡話好硬好大條要慢入,咁插入後佢已前後猛搖自己玩,望見佢個表情痛苦中夾雜興奮,呻吟聲不斷………我亦乘機把玩佢對奶係咁捽佢奶頭,佢話好舒服後又想再車埋我度(有點無奈,但由佢),如是者我轉男上傳教士式猛砌,佢捉住我個頭又車,之後我俾個奶奶佢損都冇問題,佢好貼身又享受我對佢嘅衝擊,然後我再轉後側式砌佢,從後揸揑佢對波,咁嘅姿勢持續咗好耐,佢轉個頭想揾嘢啜之際,就俾佢瀨我耳仔,佢完全冇俾個咀休息,係都要搵嘢擔吓……哈。

然後我落咗床想企響度屌(終於搵到個同我差唔多身高嘅人係咁玩),但佢竟會錯意後背跪響床邊俾我後推……唉,見佢擺正個陣,個屁股又咁有肉,就咁推吓車啦,推推下佢捉我隻手揸佢奶奶,好,就一邊策騎,一邊用右手揸奶,左手摷閪,同左右互搏之左手畫圓,右手畫方有異曲同工之妙,剌激到佢喘氣聲大作後,我好狂野用用力咁扑,佢亦叫我繼續唔好停,響忘我嘅馳騁之際,我猛然拔出除套,將我肉棒塞入佢個口嚟個爆破,佢見有嘢擔當然唔客氣照單全收,含到喉嚨嗰時我先發射而出,見佢滿口精亦未有即時吐出,仲響度喘氣休息……未幾先記得吐番出嚟!(以為佢想吞埋添……)

之後佢再瞓響我側邊小鳥依人同攬住我傾吓偈,之後嘅事後浴服務亦足夠,清潔得更仔細同窩心,仲同我洗埋頭幾近salon洗頭師傅級數,乾身後見時間差唔多,我就快快趣抄埋個牌再俾埋家用先離開,囡囡亦笑笑口咁多謝後,就嚟個溫心小車goodbye kiss咁就吻別離場了……

後話 :  GEM係屬於高大身型,同幾girl friendable,估唔到嘅係佢都癡性好重,莞式貼身嘅服務俾到你抖唔過氣嘅感覺,此女本應頗為難以駕馭,但我身高同體格比佢更橫更高,故此女女可能見有人高過佢有點高興吧……而今次冇玩到69(忘記咗)及佢嘅收陰機(選擇口爆完結,試唔到),同埋,囡囡好多function我仍需要仔細發掘,故此下次翻啅必要試個明白,俾大家一個全面嘅探討……係咁,報告完畢,多謝收看,晚安!

PS:其實都玩到超時忘晒形,事後有同細mike講sorry,而佢亦冇詐型,感謝先。另外,按M記傳統不可拍照,小弟尊重其規矩,照片及視頻一律欠奉,見諒。

打油詩一則 :  
『高大嘅癡女Gem,爭啲都玩到我驚!』
好靚好正⋯好長好文筆⋯⋯
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享高妹

(5呎9),但仍矮我一個頭

Model 級黎 玩得好開心咁

多謝分享

謝謝分享

多謝精彩報告

得閒一定去

食到好野

回復 ben36888 ##1 的帖子

多謝分享

多謝師兄分享

nice report thx for sharing

ben36888 發表於 2019-3-17 20:15
前言:純粹係跟師兄嘅翻食而決定出擊約炮(佢肯再次翻食證明極有打卡價值),咁夜晚見有啲時間就約細mike哥幫 ...

欣賞有文采的報告

回復 ben36888 ##1 的帖子

過程好精彩 可惜佢大隻過我

very long and detailed report
thanks

ben36888 發表於 2019-3-17 20:15
前言:純粹係跟師兄嘅翻食而決定出擊約炮(佢肯再次翻食證明極有打卡價值),咁夜晚見有啲時間就約細mike哥幫 ...

厲害👍好詳細資料