[華南地區] 14/3有時間圖,唔係老作猫失憶鸠噏,药房微信買雄起,

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

14/3北上做trade,行福田,搭685新洲落車,的7又7老作咀咀,沙尾死,骑共亨行大路唔准入村,由吉之岛 IMG_20190314_153310.jpg 個边入新洲南, IMG_20190314_153450.jpg 係企亍巷新開左間足仔 IMG_20190314_153834.jpg ,睇應該邪嘢,見好多企企,揀件中出,一百,中出最過引,老作猫閪湿鸠仔,睇下屌閪中出,準備打飛机纸
入房,囡去尿尿 Screenshot_2019-03-17-16-01-30-219_com.android.browser.png ,抹完閪 Screenshot_2019-03-17-16-08-07-421_com.android.browser.png ,埋位攞我碌能 IMG_20190317_161442.jpg 劣下,兼检查下,用濕中抹能鋪好纸子孫巾, IMG_20190317_151959.jpg 床边就帶能插入閪窿, IMG_20190317_161556.jpg 好能爽,中出乜閪都好屌,床边屌,顶實閪芯,刮子宫颈,隻鸡又扮叫床,老作猫閪你叻屌閪卅分鐘,我三分鐘,忍唔到,练住個波, IMG_20190317_163054.jpg IMG_20190317_163145.jpg IMG_20190317_152025.jpg 就咁將米青射入閪窿,震完掹出,上次出左冇幾耐,唔係好多,屌完鸡洗閪,我自己洗能,穿衣,俾一斤
老作猫閪分身七又七,好命,百三,廿才,前後侍浴,環吹六。七分,中出不過大家知老作
老作猫閪分身七又七又七,慘失憶,俾我話水湾路跳舞吧執晒,失憶,講唔出酒吧名,儍左慘慘豬囉不過大家知老作
跟住去沙尾 IMG_20190314_161120.jpg IMG_20190314_161115.jpg ,咀咀行下 IMG_20190314_162155.jpg IMG_20190314_162447.jpg ,好多囡
跟住去药房買雄起 IMG-20190315-WA0017.jpg ,屌閪
講真,睇左两位師兄係到斗,何必呢,大家都為左分享。
講老實,都唔知你地講乜。
回覆 讚好 不讚 使用道具

扮起事 行 fun 礼 满床拮庆 马嘶驴鸣

回復 chuchucatcat ##1 的帖子

52蚊是咩牌子的雄起藥呢個比較想知道,哈哈哈哈

cchkaga 發表於 2019-3-18 12:22
回復 chuchucatcat ##1 的帖子

52蚊是咩牌子的雄起藥呢個比較想知道,哈哈哈哈

中國偉哥

原來如此.曾經買來試過效果見仁見智,抵玩既

好似分5mg同10mg

cchkaga 發表於 2019-3-18 16:20
原來如此.曾經買來試過效果見仁見智,抵玩既

効果把能

1314.ww 發表於 2019-3-17 21:27
講真,睇左两位師兄係到斗,何必呢,大家都為左分享。
講老實,都唔知你地講乜。

唔係鬥,

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

chuchucatcat 發表於 2019-3-17 20:29
14/3北上做trade,行福田,搭685新洲落車,的7又7老作咀咀,沙尾死,骑共亨行大路唔准入村,由吉之岛個边入 ...

引述 alvinfeng 說:
你这个老弱智老是用一些日本老毛片来做文章的图片,以为没人看得出吗,天天在这里说别人,真他妈烦

師兄說得很對!這個老弱智很令人討厭呀!希望他早日歸西不要留在這裡丟人現眼!!!

chuchucatcat 發表於 2019-3-17 20:29
14/3北上做trade,行福田,搭685新洲落車,的7又7老作咀咀,沙尾死,骑共亨行大路唔准入村,由吉之岛個边入 ...

你这个老弱智老是用一些日本老毛片来做文章的图片,以为没人看得出吗,天天在这里说别人,真他妈烦

師兄說得很對!這個老弱智很令人討厭呀!希望他早日歸西不要留在這裡丟人現眼!!!

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

周七七自己不停出老作膠帖!仲夠膽話人啲報告系老作?正一白痴死老野唔死無能用!阻住地球轉,系度獻世嘅一隻老而不!

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

周七七自己不停出老作膠帖!仲夠膽話人啲報告系老作?正一白痴死老野唔死無能用!阻住地球轉,系度獻世嘅一隻老而不!