[囡囡推介] 色藝雙全嘅Chivas,按摩,吹簫,做愛,絕對唔會失望,十五分鐘嘅激情攻守,無人可比

名稱: Chivas
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A57972-荃灣-樓上骨-Chivas.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Chivas真人天生麗質,樣子甜美,有氣質有時代感,身材火辣辣,幼腰加靚長腿,曲線玲瓏浮凸,豐盈粉紅大波引死人,加上熱情風騷,真係見到都令人想入非非,邊傾計邊幫我除衫掛衫,大家手多多搞能到熱火朝天,男女好鬼興奮,熱完身立馬幫我除衫沖涼,
侍浴仲相當有技巧,幫我搽上沐浴露,叫佢慢慢玩都乖乖聽話,幫我沖洗得一乾二淨,之後用對車頭燈磨我全身,感覺好鬼正,享受埋水中簫,一吐一含一吸一啜,落足嘴力,過程令我極度興奮。
上床佢服侍我趴低,好俾心機幫我按摩推油,開背有力有心,做到力夠穴位準,手勢正宗,緊位落重力不斷用心按,慢慢按摩埋全身,服務做到足,一D都唔偷懶,推油真係好舒服,用力幫我推鬆全身,成個人都舒服曬,跟手攬住佢瘋狂勁玩,爽到佢奮力反攻,由頸錫到linlin,真正嘅淫女人,吞吐一番波子吹奏起交響樂,直笛橫簫,好投入吹到雪雪聲,有眼神,有深喉,好鬼犀利,吹咗好耐時間,搞到我慾火焚燒,碌鳩硬到不能再硬,帶套就地正法,觀音坐蓮,風騷入骨,投入又好配合,表情豐富我使出所有嘅高難度動作佢都一一配合到,經過十五分鐘嘅激情攻守,男上位置加速衝刺,超好好拮,係佢淫蕩嘅叫聲中爆精,爽死!
身材火辣
多謝師兄分享
有持浴,正。
好吸引的相片。
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。
回復 beegees2 ##1 的帖子

nice share ching
多謝師兄分享
Cheers.      
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 11:22