[曼谷] 泰式一樓一賽後報告 (無相)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Edited by thaifans at 2019-3-17 22:48

首先多謝師兄CPKELVIN介紹咗sidelinebkk, 小弟已經用line聯絡過4-5個女女但係就話唔識英文又或者唔做外國人生意. 今日終於有女女話ok.我line佢話我識少少泰文.佢問我知唔知有咩唔做有咩做得.我即答話知啦. 約咗今日1800-1900. 因為我主要搵Huai Khwang附近 (其他地方太遠了). 之後女女就send咗地址比我.原來係Poseidon來隔離間2星酒店,我更加放心去(我先前住過,而家裝修咗),去到lobby妺妹li比房號我. 上到去一開門妹妹真人同相有8成似cute肥妺仔,佢收錢先我心諗1500baht 唔係多就比咗先, 開始傾下計佢問我點解有佢line,我話係sidelinebkk 搵到, 同佢講好多女女都唔接,佢話女女可能唔想translate咁煩所以唔接, 之後一齊沖涼已經用對波(36真波)係咁磨我心口,又放bath cream係我手同佢洗下面. 上床後先黎深喉,我隻手當然係佢身上游走,正式就先狗仔再男上女下, 原本佢d rules係唔比kiss 咀,佢突然又話kiss me,一路打車輪一路搞,中間女女又話高潮黎,總之係一個非常好演員. 完事後我問女女有個rules 要加錢 我唔明,佢用google translate比我知原來係可以走後門,不過我唔好呢味,係露台食完支煙比多100 baht tips之後閃人因為女女1900後又有booking. 小弟終結係一定要有時間先可以搵到呢d女女, 不過呢個女女服務比一般蛇美或其他freelancer好. 物超所值. 女女重有2500 baht 2Q 2hrs 同3500 baht 3Q 3hrs package. 不過第一次見識過下次再揾其他. 各位師兄非喜勿插, 唔好問我攞女女line 因為佢做多兩日就去第二到玩.
回覆 讚好 不讚 使用道具

Reply bagadlllmcfh ##2 Add Thread

師兄呢個問題無問

多謝一樓一報告

上個星期去BKK加左件巨乳遮樣的,叫佢發相睇下 睇完完全接受唔到 即刪 😂

Thanks for the sharing
Never tried this before but can be used as a last resort next trip

一樓一最唔好就係貨不對辦,人地開咗門你唔幫襯又有D唔好意思吖

1500B包埋短鐘炮房抵食啦!

我估你講嘅地方應該係Ratchada 17 Place...我見D女其實多數都係集中某幾間平價酒店開工

如果有時間慢慢搵, 呢種玩法真係可以用本地人價錢食到好野。

想知道詳情嘅可以睇返我個帖: http://141hongkong.com/thread-2141721-1-1.html

CPKELVIN 發表於 2019-3-18 02:05
1500B包埋短鐘炮房抵食啦!

如果有時間慢慢搵, 呢種玩法真係可以用本地人價錢食到好野。

等我又試下先,我最唔怕死🤣

Reply Kimchen ##12 Add Thread

我都係一樣唔怕死,女女事後重問我要唔要飲佢係樓下買family mart 支裝水

Reply CPKELVIN ##11 Add Thread

再一次謝謝師兄, 食完呢次以後都唔知點算好

增長智識、感謝分享

thaifans 發表於 2019-3-17 22:44
Edited by thaifans at 2019-3-17 22:48

首先多謝師兄CPKELVIN介紹咗sidelinebkk, 小弟已經用line聯絡過 ...

Thanks for report.

sidelinebkk 在Twittxx 度 search?

原來泰國有一樓一,謝師兄分享

多謝師兄為大眾謀福利

便系便,就怕上到去好猪,到时想走又尴尬

thaifans 發表於 2019-3-17 22:44

首先多謝師兄CPKELVIN介紹咗sidelinebkk, 小弟已經用line聯絡過 ...

勇者...
唔識泰文好難溝通

zilinlee 發表於 2019-3-18 00:43
上個星期去BKK加左件巨乳遮樣的,叫佢發相睇下 睇完完全接受唔到 即刪 😂

帶個紙袋
笠住條女個頭
全程剩係玩巨乳

我搵到d非常唔就腳⋯⋯我放棄。